Έξαλλος ο Σταύρος Μαυρίδης με το θέμα της αυτοκτονίας του

Σοκ είχε προκαλέσει πριν από λίγο καιρό το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» όπου είδαμε τον αγαπημένο ηθοποιό Σταύρο Μαυρίδη σε πολύ άσχημη κατάσταση να δηλώνει πως πρόκειται να δώσει τέλος στη ζωή του και μάλιστα πως το έχει ήδη προγραμματισμένο.

Ο ηθοποιός, έξαλλος, μιλά στην εφημερίδα Freddo μέσα από την ψυχιατρική κλινική στην οποία νοσηλεύεται και δηλώνει μεταξύ άλλων: «Ήταν μια λανθασμένη δήλωση που ποτέ δεν θα έκανα, γιατί απλά δεν πιστεύω πως ο άνθρωπος πρέπει να αυτοκτονεί. Η πράξη αυτή είναι πράξη δειλίας και τίποτα άλλο. Δεν θα έφτανα ποτέ σε αυτήν την πράξη, γιατί ξέρω να πολεμάω και να αγωνίζομαι» (…) «Την ημέρα της σύλληψής μου ήταν απλά μια κακιά στιγμή και τίποτα άλλο. Είχα καταναλώσει λίγο αλκοόλ και όλο αυτό μου δημιούργησε το πρόβλημα. Θα μου επιτρέψετε να μην το απαντήσω γιατί είναι ιατρικό απόρρητο. Ωστόσο θα δώσω μια και μόνο τηλεοπτική συνέντευξη εκεί που θα επιλέξω εγώ και θα μιλήσω για όλα».

Κάντε μας like στο Facebook!

 

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts