Έφυγε από τη ζωή ηθοποιός από το «Νησί»

Έφυγε από τη ζωή γνωστός ηθοποιός από τη σειρά του Mega το «Νησί» Ο ηθοποιός Πέτρος Αλατζάς, έφυγε χθες ξαφνικα από τη ζωή έπειτα από έμφραγμα που υπέστη.
Ο Πέτρος Αλατζάς έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στη σειρά του Mega το «Νησί», που υποδύθηκε τον δημοσιογράφο Σταύρο Σολομονίδη, τον εκδότη της τοπικής εφημερίδας.
Ο ηθοποιός είχε ερμηνεύσει, πολλούς ρόλους στο θέατρο, ενώ είχε διακριθεί και στη φωτογραφία, καθώς είχε φωτογραφήσει πολλές παραστάσεις xορού και θεάτρου. Φωτογραφίες του, επίσης, έχουν συνοδεύσει ποιητικές συλλογές.
Ο Πέτρος Αλατζάς Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεατρικού Οργανισμού «Μορφές» (Θέατρο «ΕΜΠΡΟΣ» 1992-1996) και από το Χημικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών. Στο θέατρο είχε παίξει σε πολλές παραστάσεις για ενηλίκους και παιδιά.
Οι συνάδελφοί του είναι σοκαρισμένοι καθώς όλα έγιναν ξαφνικά. Ο Νίκος Ορφανός έγραψε στο facebook του: »
Αντίο Πέτρο μου…
Όλοι εμείς που δουλέψαμε στο Νησί, τη σειρά του Μέγκα, που γυρίστηκε στην Κρήτη πριν εφτά χρόνια, είχαμε γίνει μια μεγάλη οικογένεια. Από ένα σημείο και μετά, ήταν τέτοια η συναισθηματική φόρτιση και το δέσιμό μας, που αυτό που βλέπατε λίγο απείχε από την πραγματικότητα.
Με μεγάλη θλίψη και αφάνταστη στενοχώρια, πληροφορήθηκα την απώλεια του αγαπητού μου Πέτρου Αλατζά, εχθές το βράδυ.
Ήταν ο εκδότης της εφημερίδας στη Σπιναλόγκα, είχα την τύχη να τον σκηνοθετήσω στη «Βέρα» στο Αλεξάνδρεια, προ τριών ετών, υπέροχο παιδί, συνάδελφος αγαπητός, καλός άνθρωπος, εξαιρετικός ηθοποιός με ήθος και γνώση, αχ βρε Πέτρο…καλό σου ταξίδι φίλε μου αγαπητέ…»
Ενώ η Θεοδώρα Σιάρκου ανάρτησε μια φωτογραφία του και έγραψε: «Αντίο Πέτρο μου (έφυγες τόσο νωρίς)»

Σχόλια

Σχόλια

About Magazinomou Staff 3948 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr