Αυτός αγόρασε την πολυτελή βίλα του Κωστόπουλου – Δείτε εικόνες

Η πολυτελής κατοικία στη Φιλοθέη του άλλοτε πανίσχυρου εκδότη Πέτρου Κωστόπουλου, πουλήθηκε στον αντιπρόεδρο της Jumbo Ευάγγελο Παπαευαγγέλου για τέσσερα εκατομμύρια εφτακόσιες χιλιάδες ευρώ. Πρόκειται για μια εκπληκτική κατοικία που εκτείνεται σε 1250 τ.μ. στην οποία έχουν δοθεί μυθικά πάρτι από το ζεύγος Κωστόπουλος-Μπαλατσινού, όταν όλα κυλούσαν ιδανικά στην ζωή τους.

Ευάγγελος Παπαευαγγέλου

Ο πρώην ισχυρός εκδότης ζούσε στη βίλα μαζί με την οικογένεια του, όμως μετά τη χρεωκοπία της ΙΜΑΚΟ πέρασε στα χέρια χρηματοπιστωτικού ιδρύματος. Η οικογένεια Κωστόπουλου έμεινε στη βίλα αρκετούς μήνες και αναγκάστηκαν να την εγκαταλείψουν όταν η τράπεζα αποφάσισε να το πουλήσει με αρχική τιμή άνω των πέντε εκατομμυρίων ευρώ.

Η κατοικία δεν βγήκε σε πλειστηριασμό και ο Ευάγγελος Παπαευαγγέλου διαπραγματεύτηκε την τιμή και αγόρασε το ακίνητο, έναντι τεσσάρων εκατομμυρίων εφτακοσίων χιλιάδων ευρώ.

Ο Παπαευαγγέλου είναι αντιπρόεδρος της Jumbo, είναι παντρεμένος με Μυκονιάτισα και έχει αποκτήσει δύο κόρες. Σπούδασε στην Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή Πειραιά, και από τα φοιτητικά του χρόνια δούλευε στο εργοστάσιο παχνιδιών Fino, του θείου του Χρήστου Παπαευαγγέλου.

Διαβάστε επίσης:

Αυτοκτόνησε 24χρονη Παίκτρια Ριάλιτι Μετά Τις Κατηγορίες Για Πορνεία

Στο νοσοκομείο ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Τι είπε για την κατάσταση της υγείας του η Μαρία Ελένη

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts