Επιστρέφει θρυλικό παιχνίδι στην ελληνική τηλεόραση! Δεν φαντάζεστε ποιος θα είναι ο παρουσιαστής

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso επιστρέφει θρυλικό παιχνίδι που ενδέχεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον! Συγκεκριμένα αναφερόμαστε στα παιχνίδι χωρίς σύνορα που έρχονται με ένα δυνατό comeback και η παραγωγή, μάλιστα, προορίζει για τη θέση του παρουσιαστή τον Γιώργο Μητσικώστα.

«Τα παιχνίδια χωρίς σύνορα τα έβλεπα και μου άρεσαν πολύ, όπως παρακολούθησα και το Survivor στον ΣΚΑΙ. Αυτές οι εκπομπές με τα αθλήματα σε παραλίες μου θυμίζουν το τραγούδι του Γιάννη Καλατζή «Στη Χονολουλού, στη Χονολουλού, εκεί θα πάει η τρέλα, δεν πάει αλλού». Φέτος τραγουδούσα «Στον Αγιο Δομίνικο, στον Αγιο Δομίνικο, με τη γενιά των ίντιγκο». Πιστεύω ότι με την οικονομική κρίση οι Έλληνες έχουν βρει τον τρόπο να μην σαλτάρουν: το παιχνίδι. Δεν βλέπετε τους ποδηλάτες που βγαίνουν τα βράδια κομβόι στους δρόμους της Αθήνας; Έχουμε αβνάγκη από την πίεση να γίνουμε παιδιά. Η μόδα του παιχνιδιού λοιπόν επανέρχεται στην τηλεόραση. Οι Έλληνες φέτος παρακολουθούσαν αν θα ισορροπήσει καλύτερα ο Γιώργος Αγγελόπουλος ή αν θα βάλει στην μπάλα στα δίχτυα ο Γιάννης Σπαλιάρας. Το παιχνίδι δεν κάνει κακό στην ψυχή. Ξεκουράζει το μυαλό.»

Για τον δημοφιλή μίμο η απόφαση των στελεχών της ΕΡΤ να τον σκεφτούν για τα Παιχνίδια χωρίς σύνορα τον έχει ξαφνιάσει ευχάριστα, αν και με τη διοίκηση μιλούσα για κάποια καθημερινά σατιρικά δεκάλεπτα. Ωστόσο, και αυτή η πρόταση είναι δελεαστική για εκείνον και υπό προϋποθέσεις, είναι θετικός για τη θέση.

 

Σχόλια

Σχόλια

About Magazinomou Staff 3835 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr