Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 12/1

ΚΡΙΟΣ:

Σήμερα θα νιώσεις πως μπορείς να κατακτήσεις τον κόσμο καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα σε βγάλει από την κατάπτωση των προηγούμενων ημερών! Είναι πιθανό να θελήσεις να βγεις έξω, να πάρεις αέρα, να συναντήσεις φίλους και γνωστούς και να ανταλλάξεις νέα, ιδέες και απόψεις! Είναι πιθανό να αποφασίσεις και ένα ταξίδι σε κάποιο κοντινό προορισμό που θα σε ανανεώσει. Η επικοινωνιακή σου διάθεση θα τραβήξει τα βλέμματα σήμερα και θα σε κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή στο περιβάλλον σου αυξάνοντας περισσότερο την αυτοπεποίθηση σου!

Μια επίσκεψη με το ταίρι σου σε φιλικά σας πρόσωπα είναι μια καλή ευκαιρία για να περάσετε όμορφα και να κάνετε εντύπωση! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου θα σου φτιάξει το κέφι!

 

ΤΑΥΡΟΣ:

Η διάθεση σου θα είναι εσωστρεφής σήμερα και το μυαλό σου πιθανό να βρίσκεται κολλημένο σε κάποιο αισθηματικό ή οικονομικό σου θέμα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και δημιουργεί έντονα συναισθήματα και την ανάγκη να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις. Η ορμητική σου διάθεση μπορεί να δημιουργήσει θέματα καθώς είναι πιθανό να γίνεις πιεστικός/η με τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Προσπάθησε να θυμηθείς τη διαλλακτική σου φύση και να αφήσεις την επιμονή σου αν δεν θέλεις να τσακωθείς!

Σήμερα τα έντονα συναισθήματα μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις με το/η σύντροφο σου για αυτό καλό θα ήταν να μην τα παίρνεις όλα της μετρητοίς. Αν είσαι ελεύθερος/η μια συνάντηση με κάποιον/α που ξέρεις θα δημιουργήσει πάθη!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Οι άνθρωποι με τους οποίους έχεις στενές σχέσεις θα βρεθούν στο προσκήνιο σήμερα καθώς με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα δημιουργήσει την ανάγκη να αφουγκραστείς τα θέλω των αγαπημένων σου προσώπων και να μην τους χαλάσεις χατίρι. Σήμερα η ημέρα είναι ιδανική για να ελέγξεις κάποια προοπτική συνεργασίας και να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους που θα επιλέξεις. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις, είναι ο κίνδυνος να παρασυρθείς από τα θέλω των άλλων και να ενστερνιστείς απόψεις που δεν είναι δικές σου!

Σήμερα θα δώσεις όλη την προσοχή σου στο/η σύντροφο σου αλλά αν το παρακάνεις μπορεί να γίνεις πιεστικός/η ακόμα και άθελα σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με προοπτικές εξέλιξης!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Οι υποχρεώσεις που σχετίζονται με θέματα της καθημερινότητας θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους σήμερα καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Τοξότη θα σου τις υπενθυμίσει. Ξεκίνησε την ημέρα σου με ένα πλάνο ώστε να τις διευθετήσεις και να μην αφήσεις το χρόνο να περνά ανεκμετάλλευτος. Πρόσεξε καθώς μπορεί να αναλάβεις περισσότερες δουλειές από αυτές που μπορείς να προλάβεις και τελικά να βρεθείς εκτεθειμένος/η. Κράτησε μικρό καλάθι σήμερα και μην υπόσχεσαι πολλά καθώς η ημέρα μπορεί να φέρει και έκτακτες υποχρεώσεις!

Αν έχεις αρκετές δουλειές σήμερα μπορείς να ζητήσεις τη βοήθεια του/ης συντρόφου σου προκειμένου να συνδυάσεις δουλειά και προσωπική ζωή! Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα ενδείκνυται για ξεκούραση και όχι για νέες γνωριμίες!

 

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώα ΕΔΩ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts