Η μυστική ομιλία του Ομπάμα που δεν κάλυψαν τα Μέσα

Λίγη ώρα πριν ο Μπαράκ Ομπάμα πραγματοποιήσει την ιστορική του ομιλία στο Κέντρο Πολιτισμού «Σταύρος Νιάρχος» και επισκεφθεί την Ακρόπολη παρέθεσε μία «κλειστή» τελετή στον Αστέρα Βουλιαγμένης προς τιμήν των εργαζομένων της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα.

Η τελετή κατάφερε να κρατηθεί μυστική από τον Τύπο ωστόσο σήμερα διέρρευσαν δύο βίντεο. Ο Αμερικανός πρόεδρος δέχθηκε, σύμφωνα με το ethnos.gr, το προσωπικό της πρεσβείας στην αυλή του πολυτελούς ξενοδοχείου, στο οποίο διέμενε. «Ήταν φανταστικός, προσιτός, ευδιάθετος και χαμογελαστός» είπε άτομο που παρευρέθηκε στην τελετή.

Γνωστός για το επικοινωνιακό του χάρισμα ο Αμερικανός Πρόεδρος διακρίνεται στα βίντεο ιδιαίτερα ορεξάτος. Στο τέλος της ομιλίας του έσπευσε να χαιρετίσει το προσωπικό και τα παιδιά που βρίσκονταν στο χώρο και έβγαλε φωτογραφίες μαζί τους. Στη συνέχεια πήρε αγκαλιά δύο πιο μικρά και μάλιστα επειδή το ένα έκλαιγε προσπάθησε να το ηρεμήσει.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=GEHkMfx9W6Q

https://www.youtube.com/watch?v=3n8dS8N_Gg8

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts