Ποια παίκτρια του Power Of Love είναι σε σχέση με γνωστό τραγουδιστή; Η ψευτιά στο ριάλιτι και το βίντεο με τα φιλιά!

Όπως όλα έχουν δείξει και όπως πολλές φορές σας έχουμε αποδείξει  το σπίτι του Power Of Love δεν είναι και τόσο… σπίτι της αγάπης, αφού ορισμένοι παίκτες έχουν ρόλους και σενάρια από την παραγωγή. Κάποιοι καυγάδες, κάποια φιλιά, κάποιοι “έρωτες” είναι καθαρά τηλεοπτικοί και σε καμία περίπτωση δεν είναι στην πραγματικότητα ζευγάρι. Ποια παίκτρια όμως του Power Of Love έχει σχέση με γνωστό τραγουδιστή; Συγκεκριμένα, η Αλεξάνδρα Ορφανού, η οποία υποστήριζε ότι είναι ερωτευμένη με τον Ανδρέα και είχαν σχέση… είναι ζευγάρι με τον γνωστό ράπερ TUS και την σχέση τους την έκαναν οι ίδιοι γνωστή με φιλιά και βίντεο στα social media.

Μάλιστα, ο Ανδρέας Ανδρεάνος έχει βγει με το ζευγάρι, κάτι που επιβεβαιώνει ότι σίγουρα… είναι ένα κόλπο διαφήμισης το ερωτικό παιχνίδι που έγινε στο Power Of Love αφού η Αλεξάνδρα άνηκε αλλού! Εντάξει παιδιά, και αυτά στην ζωή είναι…

Δεν είναι μόνο η Αλεξάνδρα που μπήκε δεσμευμένη… Και άλλη παίκτρια είχε σχέση και μάλιστα παντρευόταν το καλοκαίρι και δεν το ήξερε κανείς.

Δείτε παρακάτω εικόνες και βίντεο:

 

Διαβάστε επίσης:

«Πόλεμος» χωρίς τέλος για Παπαρίζου- Μαυρίδη! Η δικαστική διαμάχη του πρώην ζευγαριού…

ΣΟΚ: Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της γνωστή ηθοποιός!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts