Σκύλος «επαίτης» στο Μοναστηράκι; Απίστευτο βίντεο!

Στην Ελλάδα της κρίσης πολλά πράγματα έχουν αλλάξει και εξακολουθούν να αλλάζουν μέρα με τη μέρα, αυτό είναι κάτι που παρατηρούμε όλοι μέσα από τη καθημερινότητα μας. Οι άνθρωποι προσπαθούν να επιβιώσουν με κάθε τρόπο, και για να το κάνουν αυτό πρέπει βάλει πρωτοτυπήσουν.

Σε αυτή τη κατηγορία ανήκουν και οι πρωταγωνιστες του παρακάτω βίντεο το οποίο και τράβηξαν, τυχαία,  οι συνεργάτες του magazinomou.gr σε μια βόλτα μέρα μεσημέρι στη καρδιά της Αθήνας.  Κόσμος πολύς να χαζεύει βιτρίνες, άλλοι να απολαμβάνουν το καφέ τους και άλλοι πάλι να τρέχουν πανικόβλητοι καθώς οι εργασιακές τους υποχρεώσεις δεν είχαν τελειώσει ακόμα.
Από τη μία αυτό που έδινε εντολές και από την άλλη ένα συμπαθές τετράποδο το οποίο έδινε την καλύτερο του εαυτό, προκειμένου να βγάλει ασπροπρόσωπο το αφεντικό του. Η παράσταση έμοιαζε να είχε στηθεί, σκηνή τους φυσικά ένα κομμάτι πεζοδρομίου όπου διάλεξαν για να εκτελέσουν το νούμερο τους.
Στην αρχή ο κόσμος ήταν λίγος και πολλοί εξ’αυτών έμοιαζαν να αδιαφορούν γι’αυτό που θα ακολουθούσε, όμως οι δυό συνεργάτες έμοιαζαν πολύ σίγουροι και με αυτοπεποίθηση, μια αυτοπεποίθηση που πήγαζε από τις ατέλειωτες ώρες δουλειάς που είχαν ρίξει οι δυo τους γι’αυτά τα έστω 5 λεπτά . Ξαφνικά ξεκινάνε, ο τρόπος που κινούνται είναι τόσο άψογος και μαγικός, που κάνει τους λίγους θεατές να πληθαίνουν μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και να απολαμβάνουν κυριολεκτικά ένα τετράποδο και τον κάτοχο του σε μια παράσταση ξεχωριστή. Ο κόσμος αρχίζει και ξεσπάει σε γέλια, αυτό ήταν, οι πρωταγωνιστές έχουν πετύχει κατά το ήμισυ, απομένει μόνο η χρηματική επιβράβευση για να είναι όλα τέλεια. Ξάφνου όλοι ξeσπάνε σε χειροκροτήματα, ο σκυλάκος βάζει στο στόμα του το καλαθάκι και προσεγγίζει γεμάτος περηφάνια τις παρέες των θεατών περιμένοντας υπομονετικά. Δυστυχώς αυτή τη φορά το καλαθάκι δεν γέμισε, αυτό όμως δεν έδειξε να πτοεί καθόλου τους πρωταγωνιστές οι οποίοι κάθισαν να ξαποστάσουν μέχρι την επόμενη παράσταση προσμένοντας ένα καλύτερο αποτέλεσμα!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts