Το ξέσπασμα της Νανάς Καραγιάννη μέσα από το νοσοκομείο&οι θλιβεροί τίτλοι ειδήσεων

Έχει κι αυτή τα δίκια της. Δεν είναι και λίγο να μπαίνεις στο νοσοκομείο για κάτι και να γράφονται άλλες χοντράδες. Όπως σας ενημερώσαμε, η Νανά Καραγιάννη εισήχθη στο νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού και δίνει μια ακόμα μάχη με τη βοήθεια των γιατρών στο νοσοκομείο Αγία Όλγα. Νοσηλεύεται για τέταρτη ημέρα νοσοκομείο και η υγεία της παρουσιάζει βελτίωση. Ωστόσο οι «παπάδες» που έχουν γραφτεί δεν υπάρχουν και είναι πέρα ως πέρα εξοργιστικοί. Πάρτε μια γεύση από τους τίτλους ειδήσεων:

Η ίδια η Νανά, μιλώντας στην Espresso ξέσπασε με τα ανακριβή δημοσιεύματα για την υγεία της λέγοντας: «Έπαθα μια λοίμωξη του αναπνευστικού. Καμία σχέση με την ανορεξία. Παρακαλώ κάποιοι συνάδελφοι να σεβαστούν ότι είμαι στο νοσοκομείο και να μην γράφουν ανακρίβειες. Δεν θα ήθελα η οικογένειά μου, κυρίως η μαμά μου, που διαμένει στην Κέρκυρα, να ταραχτεί από βαρύγδουπους τίτλους τύπου “δύσκολη μάχη” και “κρίσιμες ώρες”. Ακολουθώ τη φαρμακευτική αγωγή των γιατρών, που με παρακολουθούν και με φροντίζουν άριστα, ώστε να γίνω γρήγορα καλά».

Διαβάστε επίσης:

Κι όμως! Η «γλυκομίλητη» Ελένη του Shopping star είχε πάει στα καλλιστεία!

Πάνω απ΄όλα άνθρωπος…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts