Όλα έτοιμα για την πρεμιέρα του «Survivor» με την Ελεονόρα Μελέτη- Δείτε τις πρώτες εικόνες από την εκπομπή

Το «#Survivor» με παρουσιάστρια την Ελεονόρα Μελέτη κάνει πρεμιέρα την Κυριακή (16/4) στον ΣΚΑΪ και το τηλεοπτικό κοινό το περιμένει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Στις 20:50 λοιπόν η γνωστή παρουσιάστρια, θα ξεκινήσει από το μέρος όπου εκτυλίσσεται το παιχνίδι φαινόμενο, το εξωτικό νησί του Άγιου Δομίνικου!  Παρασκήνια από τον χώρο όπου εργάζεται ο Σάκης Τανιμανίδης και οι άνθρωποι της παραγωγής, παραλειπόμενα απ’ όσα δεν δείχνουν οι κάμερες, αλλά και συνεντεύξεις με τρεις αποχωρήσαντες παίκτες, είναι μερικές από τις εκπλήξεις της εκπομπής.

Η Ειρήνη Κολιδά, ο Πάνος Αργιανίδης και ο Στέλιος Χανταμπάκης συνομιλούν με την Ελεονόρα και μας αποκαλύπτουν στοιχεία από την επιβίωσή τους στις παραλίες τους που δεν έδειξε η τηλεοπτική κάμερα.
Πόσο σκληρά όμως είναι τα αγωνίσματα στα οποία αγωνίζονται «Διάσημοι» και «Μαχητές» για την απόκτηση των επάθλων; Οι τρεις αποχωρήσαντες παίκτες μιλούν για τα απαιτητικά παιχνίδια στα οποία πήραν μέρος και για το πόσο αυτά τους δυσκόλεψαν όταν είχαν μικροτραυματισμούς. Όμως η Ελεονόρα αποφασίζει να το διαπιστώσει μόνη της. Τι κάνει; Μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο και δοκιμάζει κάποια από τα αγωνίσματα προκειμένου να τα παρατηρήσει και να εξακριβώσει η ίδια το βαθμό δυσκολίας τους.  Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί… *Kάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα. *
Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts