Άνθιμος Ανανιάδης: Οι απαγορευμένες ουσίες και η σεξουαλική παρενόχληση! Απίστευτες αποκαλύψεις για τον ηθοποιό!

Καλεσμένος στην εκπομπή του Κεν Αλεξανδράτου Celebrity life Game βρέθηκε ο Άνθιμος Ανανιάδης και μίλησε για την άκρως δημιουργική περίοδο που διανύει.
Ο ηθοποιός ξεκαθάρισε πως το πρόγραμμα του είναι ιδιαίτερα απαιτητικό λόγω του «Dancing with the stars», αποκαλύπτοντας πως ο γιος του έρχεται σε λίγες μέρες στη ζωή. Παραδέχεται πως ρωτάει τη γνώμη της συντρόφου του για τις επιδόσεις του στο σόου χορού, λέγοντας πως θέλει να του λέει τα άσχημα. Παρότι του έγινε πρόταση για το Survivor τονίζει πως δεν θα πήγαινε ποτέ καθώς δεν το βρίσκει τόσο δημιουργικό. Όσο για την απόφαση του να φύγει στο εξωτερικό παραδέχεται πως δεν ήταν εύκολη η προσαρμογή του εκεί, ωστόσο έκανε πολλές γνωριμίες. Ανέφερε πως έδωσε 400.000 ευρώ για να αγοράσει ένα σπίτι εκεί, που αποτελούσε πάντα μεγάλο του όνειρο. Επιπλέον εξομολογείται πως νιώθει απόλυτα έτοιμος για το ότι θα γίνει πατέρας. «Θέλω να το ζήσω όσο πιο έντονα γίνεται», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Όσο για τη σκοτεινή περίοδο της ζωής του ξεκαθαρίζει πως «δεν ήταν τόσο με κάποια ναρκωτικά, με κάποια αλκοολούχα ποτέ. Ήταν πιο πολύ δική μου σκοτεινή περίοδος. Επειδή προσπαθείς να συγκρατηθείς από κάπου πολλές φορές το αλκοόλ ή τα ναρκωτικά ή κάτι άλλο μπορεί να έχεις την ψευδαίσθηση ότι μέσα από αυτό θα είσαι λίγο καλύτερα». Παραδέχεται πως είχε μπει στη διαδικασία να δοκιμάσει απαγορευμένες ουσίες όταν ήταν πιο νέος.Όσο για το αν έχει βιώσει φλερτ από άντρα αναφέρει: «δεν έχω βιώσει φλερτ, φλερτ». Όταν ρωτάται αν έχει βιώσει σεξουαλική παρενόχληση αναφέρει «Μου έχει συμβεί σκηνοθέτης να μου ζητήσει να βγάλω τα ρούχα μου για να δει τι έχει να δει και να με κρίνει αντίστοιχα με αυτό γιατί θα ήμουν γυμνός στη σκηνή. Το έκανε μπροστά σε όλους και του είπα όχι δεν θα το κάνω». Τονίζει πως θα ήθελε να επιστρέψει σε σίριαλ, ενώ εξομολογείται πως πέρασε άσχημα όταν τον έδιωξαν από δουλειά.

Δείτε όλη την συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts