Άσχημα τα νέα για την Φαίη Σκορδά

Ελεύθερη πτώση στην τηλεθέαση του Πρωινού! Ποια παρουσιάστρια την πέρασε;

Δυστυχώς η  Φαίη Σκορδά την έχει πιάσει «πονοκέφαλος» αφού βλέπει όλο αυτό το βασίλειο που έχτισε στην πρωινή ζώνη του Ant1 αρχίζει σιγά σιγά και γκρεμίζεται!

Η παρουσιάστρια, διαπιστώνει μέρα με τη μέρα ότι οι αποχωρήσεις από την εκπομπή της και η νέα ομάδα της αρχίζει και φαίνεται καταστροφική! Μετά την μεταγραφή της στον Ant1 από το Mega, το οποίο ήταν σταθμός στην καριέρα της αφού «πέταξε» από πάνω της την εικόνα που είχαν οι τηλεθεατές από το Alter, και την βάπτισε «βασίλισσα της πρωινής ζώνης», τώρα ξαφνικά… αυτό υποχωρεί! (Συνεχίστε παρακάτω…)

Άντεξε την αποχώρηση του Γιώργου Λιάγκα, μιας και το καυστικό σχόλιο της Σάσας Σταμάτη και το χιουμορ υπερκάλυπτε αυτή την απουσία. Φέτος όμως, που και η Σάσα Σταμάτη έφυγε από το πρωινό, μπορεί η ίδια προσωρινά να νόμιζε ότι η νέα της ομάδα θα βάλει πλάτη για να καλύψει το κενό και πως η απουσία θα είναι μικρή, όμως… αποδείχθηκε το αντίθετο.

Η Φαίη Σκορδά από πέρυσι, ειδικά στο δυναμικό κοινό έχει πέσει κατά 10 μονάδες και ολοένα υποχωρεί και περισσότερο στους πίνακες τηλεθέασης! Η παρουσιάστρια φέτος δεν περνάει καλά κι αυτό φαίνεται. Μπορεί να ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές τη νέα σεζόν όμως η «αδυναμία» της ομάδας της, την κάνει να βουλιάζει.

Ας το δούμε με νούμερα…

Η Άννα Μπουσδούκου στον ΣΚΑΙ με την εκπομπή «ΤΩΡΑ», η οποία την Δευτέρα σημείωσε 21.8% και η Φαίη Σκορδά με το Πρωινό σημείωσε το 19,1%.

Για να δούμε πως θα κυλήσει φέτος η χρονιά…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts