Άχρηστη είδηση: Πόσο κοστίζει η μπλούζα του μάνατζερ ράκμπι με τα αστεράκια;

Μετά την αποκάλυψη για το μαγιό του «Ντάνου», δηλαδή του Γιώργου Αγγελόπουλου και για το πόσο κοστίζει (Δείτε σχετικά εδώ) , μία ακόμη, για στιλιστική επιλογή παίκτη του Survivor, είδε το φως της δημοσιότητας.
Τα «λαγωνικά» του διαδικτύου έψαξαν και – φυσικά – βρήκαν το αγαπημένο μπλουζάκι του Πάνου Αργιανίδη ή «αρχηγού» ή Πανάρα για τους πιστούς οπαδούς του, αποδεικνύοντας ότι είναι «παιδί του λαού».
Και αυτό γιατί η μπλούζα του «da Vinci των φτωχών», του μαέστρου των «Μαχητών» και του μετρ της στρατηγικής ανήκει στη συλλογή γνωστής σουηδικής εταιρείας και κοστίζει μόλις 12.99 ευρώ…
Όσο για τα περιβόητα… αστεράκια της μπλούζας που τελευταία έχει οικειοποιηθεί η Ειρήνη Κολιδά και η Σάρα Εσκενάζυ; Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τη φωτογραφία παρακάτω αυτά είναι σχεδιαστική «παρέμβαση» του Πάνου (όπως μάλλον και στα υπόλοιπα ρούχα του)! Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα. * 

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts