Έγκλημα στο Μενίδι: Καρέ – καρέ πως έγινε η μαφιόζικη εκτέλεση

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία του Μενιδίου από την εν ψυχρώ, μαφιόζικη, εκτέλεση ενός 35χρονου αργά το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (01.04.2017). Αυτόπτης μάρτυρας του εγκλήματος, ο άνθρωπος που γνώριζε το θύμα και τον είδε λίγο πριν ξεψυχήσει, περιγράφει στο newsit.gr καρέ καρέ τις στιγμές λίγο αφού οι δυο άγνωστοι προσέγγισαν με μοτοσικλέτα και πυροβόλησαν σχεδόν εξ επαφής το θύμα.

«Τον είδα πυροβολημένο», λέει στο newsit.gr ο κ. Κώστας, αυτόπτης μάρτυρας της στυγερής δολοφονίας στο Μενίδι. Είναι ο άνθρωπος μετέφερε το θύμα στο νοσοκομείο, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο αυτόπτης μάρτυρας του σοκαριστικού εγκλήματος τόνισε ότι το αυτοκίνητο του θύματος προσέκρουσε στο δικό του, το οποίο βρισκόταν παρκαρισμένο έξω από την καφετέρια που διατηρεί στην περιοχή. «Στις 22:03 ακούστηκε ένας μεγάλος θόρυβος στην γωνία του μαγαζιού μου στην οδό Παπαφλέσσα 3. Είχε πέσει ένα αυτοκίνητο στον τοίχο και στο αυτοκίνητο μου που βρισκόταν παρκαρισμένο έξω. Όταν άκουσα τον θόρυβο βγήκα μαζί με πελάτες και είδαμε τον άνθρωπο ο οποίος ήταν γνωστός μου και πελάτης του μαγαζιού» είπε στο newsit.gr.

Ο 35χρονος που εκτελέστηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο Μενίδι
Ο 35χρονος που εκτελέστηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο Μενίδι

Ο ίδιος πρόσθεσε: «με το που τον είδα, κοίταξα τον σφυγμό του, τον έβαλα στο αυτοκίνητο και τον μετέφερα στο Λαϊκό νοσοκομείο που εφημέρευε. Προσπάθησα να τον κρατήσω όρθιο. Ήταν ζωντανός αλλά χτυπημένος. Πρέπει να τον χτύπησαν αρκετές φορές. Δυστυχώς στο νοσοκομείο πέθανε».

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δράστες πυροβόλησαν τον 35χρονο εν κινήσει, την ώρα που οδηγούσε με άγνωστο προορισμό. Συγκεκριμένα, μία μοτοσυκλέτα με δύο άτομα τον πλησίασε και ο συνοδηγός τον πυροβόλησε δύο φορές. Ο 35χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, το οποίο προσέκρουσε σε σταθμευμένα οχήματα μπροστά από την καφετέρια του αυτόπτη μάρτυρα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο νεκρός πυροβολήθηκε από το 9άρι όπλο στον θώρακα και στο κεφάλι του, ενώ δύο σφαίρες βρήκαν την πόρτα του συνοδηγού.

Η πρώτη εκτίμηση της αστυνομίας ήταν πως ίσως να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, πιθανότατα για υποθέσεις ναρκωτικών. Το θύμα, ένας 35χρονος άνδρας αλβανικής καταγωγής, είχε απασχολήσει στο παρελθόν για κατοχή και διακίνηση.

Kάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα. *

 

Πηγή

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts