Έλενα Κυρίτση: Πάντα με άκρως θηλυκές προτάσεις! Εικόνες και βίντεο από το 4 casting

Πριν λίγες ημέρες στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος έλαβε χώρα μια πολύ ξεχωριστή εκδήλωση. Εμείς βρεθήκαμε εκεί και μάλιστα σας παρουσιάσαμε διάφορα θεματάκια. Δημοσιογράφοι, άνθρωποι της μόδας, επιχειρηματίες κ.α έδωσαν το παρόν στο ολοήμερο event.  Αυτή που μας έκανε εντύπωση στο 4 Casting -όπως πάντα άλλωστε, ήταν η σχεδιάστρια Έλενα Κυρίτση. Εντυπωσιακές δημιουργίες με δαντέλα που δεν αφήνουν αδιάφορη καμία γυναίκα. Πάρτε μια γεύση:

Στόχος του event, ήταν να υποστηρίξει την ελληνική επιχειρηματικότητα που πραγματικά είναι γεμάτη από δημιουργικότητα και να ενημερώσει το κοινό για θέματα σχετικά µε την βιωσιμότητα του κλάδου, όπου δυστυχώς στην χώρα μας δεν έχει καμία υποστήριξη από την πολιτεία.

Ομολογουμένως ήταν κάτι πρωτοποριακό  για την Ελλάδα, καθώς πρόκειται για ένα οπτικό-ακουστικό παζλ, που στελεχώθηκε από σχεδιαστές µόδας και κοσμημάτων, ενδυματολόγους, stylists, fashion experts, hair stylists, make-up artists, καθηγητές σχολών µόδας καθώς και σπουδαστές.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts