Αθηνά Ωνάση: Τώρα και με τατουάζ! Τι σημαίνει το κινέζικο ιδεόγραμμα που έκανε στον αυχένα;

Η Αθηνά Ωνάση από την ημέρα που γεννήθηκε τράβηξε πάνω της όλα τα φώτα της δημοσιότητας.

Ενδεικτικό ήταν το γεγονός ότι τα φλας άστραψαν για την ίδια στο Longines Global Champions Tour 2018, που πραγματοποιήθηκε προ ημερών στο Μαϊάμι των ΗΠΑ.

Η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση, όμως, παραμένει ένα κορίτσι χαμηλών τόνων, που δεν προκαλεί. Για αυτήν γνωρίζουμε λίγα πράγματα. Η χρυσή κληρονομιά, ο γάμος και το διαζύγιό της σίγουρα ήταν κάποια γεγονότα της ζωής της που έγιναν πρωτοσέλιδα, όπως και η αγάπη της για τα άλογα, αλλά µέχρι εκεί.

Η εικόνα του τατουάζ στο πίσω µέρος του λαιµού της εξέπληξε πολλούς, αφού κανείς δεν ήξερε για την ύπαρξή του. Πρόκειται για ένα µικρό και διακριτικό κινεζικό ιδεόγραµµα, που είναι εµφανές µόνο αν τα µαλλιά της είναι µαζεµένα. Στον κόσµο των τατουάζ το σύµβολο «µεταφράζεται» ως «peaceful», δηλαδή γαλήνιος, ειρηνικός. ∆ύσκολα µπορεί κανείς να ερµηνεύσει αυτή την επιλογή της Αθηνάς, αλλά πιθανότατα αποτυπώνει την ανάγκη της για εσωτερική και εξωτερική ηρεµία και γαλήνη.

Είναι, άλλωστε, γνωστό ότι οι «αναταράξεις» δεν της αρέσουν καθόλου. ∆εν γνωρίζουµε αν το συγκεκριµένο tattoo είναι το µοναδικό που κοσµεί το σώµα της εγγονής του Αριστοτέλη Ωνάση, αλλά ο συµβολισµός δείχνει πολλά για την ίδια και το «status quo» της.

Πηγή: Secret

Διαβάστε επίσης:

Μαρί (Κυριακού) Κωνσταντάτου: Δείτε πώς είναι σήμερα! Σπάνια δημόσια εμφάνιση

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts