Ανακοίνωση του Δρ. Έκτορα Χατζηπαναγή: Aφιλοκερδής προσφορά για τα θύματα πυρκαγιάς της Αττική

Είμαι πολύ λυπημένος για τη φρικτή τραγωδία πυρκαγιάς που έπληξε την Αττική την περασμένη εβδομάδα. Πρώτα ως έλληνας, αλλά και ως πλαστικός χειρούργος, αισθάνομαι την ανάγκη να συμβάλλω και εγώ, όπως καλύτερα μπορώ, στην παγκόσμια προσπάθεια για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν σε τόσους πολλούς ανθρώπους και τις οικογένειές τους.

Έχοντας εργαστεί για πολλά χρόνια στη Γερμανία, στο νοσοκομείο Bogenhausen του Μονάχου (μία από τις μεγαλύτερες μονάδες επανορθωτικής χειρουργικής και εγκαυμάτων στην Ευρώπη) ως πλαστικός και επανορθωτικός χειρουργός, έχω αποκτήσει σημαντική εμπειρία στη θεραπεία οξέων και χρόνιων πληγών που προκύπτουν από εγκαύματα. Πέραν της προφανής ανάγκης να καλύπτονται αυτές οι πληγές όσο το δυνατόν συντομότερα μέσω μεταμόσχευσης δέρματος ή άλλων βιολογικών υλικών, είναι επίσης σημαντικό να αποφευχθεί η συστολή του δέρματος και η ακαμψία των αρθρώσεων, που μπορεί να προκύψουν σε μεταγενέστερο στάδιο, όταν τα τραύματα κλείνονται υπό τάση. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με ειδικές τεχνικές και διαδικασίες πλαστικής χειρουργικής, όπως η μεταφορά λίπους και η ένεση αναγεννητικών παραγόντων που λαμβάνονται από το ίδιο το αίμα (HYPPP).

 

Ως μέρος της συμβολής μου στην εθνική προσπάθεια, θα ήθελα να προσφέρω σε εκείνους που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές την υπηρεσία μου, στην κλινική μας Perfect-Blue στη Βούλα, χωρίς χρέωση.

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε: 210 8958612.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts