Αντιληφθήκατε το ψέμα του Σάκη Τανιμανίδη στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor;

Ο Σάκης Τανιμανίδης στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor (03/04/17), μας είπε ένα μικρό ψεματάκι που πολλοί δεν αντιλήφθηκαν. Ο παρουσιαστής, κατά την έναρξη του «Συμβουλίου», ανέφερε πως «στόχος μας σήμερα είναι να αποκαταστήσουμε μια αδικία», εννοώντας την αριθμητική υπεροχή των «Μαχητών», μετά το τροχαίο που σημειώθηκε και είχε ως αποτέλεσμα την αποχώρηση της Ειρήνης Κολιδά και τον τραυματισμό του Μάριου Ιωαννίδη. Σε εκείνο το σημείο πρόσθεσε πως «η Ειρήνη Κολιδά έχει ήδη επιστρέψει στην Ελλάδα».
Η αλήθεια όμως είναι άλλη. Η Ειρήνη Κολιδά δεν έχει επιστρέψει ακόμα στην Ελλάδα! Το ταξίδι από τον Άγιο Δομίνικο στην Ελλάδα αναμένεται να την κουράσει και γι’ αυτό οι γιατροί δεν της έχουν δώσει ακόμη την άδεια να επιστρέψει στην Αθήνα – κάτι που δεν θα αργήσει όμως να γίνει. Δεν έχει γίνει όμως ακόμη ενώ ο Σάκης υποστήριξε άλλα στο συμβούλιο. Μας είπε ψέματα ή υπέθετε στο γύρισμα πως όταν προβληθεί το συγκεκριμένο επεισόδιο, η Ειρήνη θα έχει καταφέρει να γυρίσει στην Ελλάδα; *Kάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα. *

 

Διαβάστε επίσης:

Το σχόλιο της Γερμανού για τον Σπαλιάρα και το κράξιμο στη Βαλαβάνη

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts