Αποστόλης Τότσικας: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του πατέρα του! Ξέσπασε σε κλάματα η Ρούλα Ρέβη!

Με δάκρυα στα μάτια η οικογένειά του εκλιπόντος, αποχαιρέτησε τον δικό της άνθρωπο.  Θλίψη και βουβός πόνος στο τελευταίο «αντίο» του Λαρισαίου ηθοποιού Γιάννη Τότσικα.

Από την Αθήνα κατέφθασε στη Λάρισα και ο ένας εκ των γιων του και πασίγνωστος ηθοποιός Αποστόλης Τότσικας μαζί με την σύζυγό του και επίσης γνωστή φωτογράφο, Ρούλα Ρέβη.

Ο Γιάννης Τότσικας, όπως αναφέρει το onlarissa.gr που δημοσίευσε και τις φωτογραφίες, το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ “έφυγε” από τη ζωή χθες Κυριακή. Μετά την απόσυρσή του από την ενεργό καλλιτεχνική δράση, ζούσε στη Νίκαια, όπου και γεννήθηκε, ενώ έγινε γνωστός για τη συμμετοχή του στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

Διαβάστε επίσης:

«Πόλεμος» χωρίς τέλος για Παπαρίζου- Μαυρίδη! Η δικαστική διαμάχη του πρώην ζευγαριού…

ΣΟΚ: Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της γνωστή ηθοποιός!

Ποια παίκτρια του Power Of Love είναι σε σχέση με γνωστό τραγουδιστή; Η ψευτιά στο ριάλιτι και το βίντεο με τα φιλιά!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Υπογραφή σημαντικής συμφωνίας στο Λονδίνο για το χώρο της υγείας μεταξύ Ομίλου Ιατρικού Αθηνών & Imperial College Healthcare

Σε μία πολύ σημαντική σύναψη διεθνούς συμφωνίας προχώρησε ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών ενώνοντας τις δυνάμεις του με το κορυφαίο παγκοσμίως

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »