Αποχώρηση «βόμβα» από την εκπομπή της Καινούργιου. To ανακοίνωσε στο Instagram

Δεν το περίμενε κανείς… Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρίσκεται στον αέρα και διανύει ήδη την δεύτερη εβδομάδα… Μπορεί το πάνελ της εκπομπής να έχει αλλάξει σε σύγκριση με πέρυσι όπως οι συντελεστές μένουν οι ίδιοι και τι εννοούμε…

Η Ανθή Βούλγαρη που απομακρύνθηκε γνωρίζουμε πως λόγο του προβλήματος υγείας της δεν θα μπορεί για κάποιο διάστημα να εμφανιστεί ξανά. Ωστόσο, και η Ειρήνη Γκανιάτσου δεν ήταν πια στο πάνελ, όμως δούλευε πίσω από τις κάμερες παρέχοντας τις δημοσιογραφικές υπηρεσίες…

Σήμερα όμως λίγο μετά το τέλος της εκπομπής έγινε μία ανακοίνωση που κανείς δεν περίμενε, ακόμη και άνθρωποι της εκπομπής και μιλάμε για την Ειρήνη Γκανιάτσου η οποία μετά από καιρό φευγει από το πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου. Η ίδια μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Instagram έκανε μια ανακοίνωση στην οποία έγραψε:

«Εκείνα τα ευχαριστήρια στατους που αναφέρονταν σε επαγγελματικούς κύκλους που κλείνουν, εγώ τα κορόιδευα. «Γιατί δεν τα λες κατ’ιδίαν και τα γράφεις δημόσια;», σκεφτόμουν όταν τα διάβαζα. Ήρθε η ώρα να … «λουστώ» λοιπόν αυτά που κορόιδευα και το κάνω για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.Το δικό μου «διαζύγιο» με την εκπομπή «φτιάξε καφε» είναι συναινετικό και παρά τα όσα γράφτηκαν , αποχώρησα μόλις σήμερα και όχι νωρίτερα. 
Ευχαριστώ το Ε , την Κατερινα, τα παιδιά μπροστά και πίσω από τις καμερες, και κυριως τον Θεμη για τη στήριξη του.
Εύχομαι σε όλους αλλά και στον καθένα ξεχωριστά κάθε επιτυχία σε αυτό που αγαπά και θέλει να κάνει. ??». (Συνεχίστε παρακάτω…)

https://www.instagram.com/p/BZLRqFSlGQ4/

Διαβάστε επίσης:

Ο Joe Lynn Turner και ο Γιώργος Γάκης στο θέατρο Τζένη (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

 

 

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts