Αποχώρηση βόμβα πασίγνωστης ηθοποιού από το μιούζικαλ “Γοργόνες και Μάγκες” !

Λίγο πριν το η BroadwayShow Productions (Γιώργος Λυκιαρδόπουλος – Γιώργος Βάλαρης), λόγω μεγάλης επιτυχίας, ανακοίνωσε παράταση και λήξη παραστάσεων για την χειμερινή σεζόν, του θεατρικού μιούζικαλ “Γοργόνες και Μάγκες“, από 13 Απριλίου έως 29 Απριλίου.

Ένα Δελτίο Τύπου, ωστόσο, ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα αφού ενημέρωνε το κοινό και τα Μέσα πώς τον ρόλο της αρχόντισσας, που μέχρι πρότινος υποδυόταν με μεγάλη επιτυχία η αγαπημένη Έφη Παπαθεοδώρου, αναλαμβάνει η αξιόλογη ηθοποιός Όλγα Πολίτου!

Οι λόγοι δεν έχουν γίνει γνωστοί μέχρι στιγμής, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως δεν έχει προηγηθεί κάποια διαφωνία στα παρασκήνια και η αποχώρηση της Έφης Παπαθεοδώρου έγινε με πολύ ήσυχο τρόπο!

Αξίζει να σημειωθεί πώς στην παράσταση η Έφη Παπαθεοδώρου στην παράσταση ήταν η “γιαγιά” του Γιώργου Βάλαρη, ενώ η Όλγα Πολίτου θα είναι η “μητέρα”, καθώς τροποποιήθηκε λίγο το σενάριο.

 Διαβάστε επίσης:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts