Από τι πέθαναν οι τρεις άνδρες που βρέθηκαν νεκροί σε ρέμα στην Αλεξανδρούπολη

Το πρωί της Δευτέρας (05/12), και μετά από δύο ημέρες κατά τις οποίες οι τρεις άνδρες δεν είχαν δώσει σημεία ζωής, οι συγγενείς τους δήλωσαν στη διεύθυνση αστυνομίας Αλεξανδρούπολης την εξαφάνισή τους. Η κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών ήταν άμεση, και μάλιστα ζητήθηκε η συνδρομή της πολιτικής προστασίας και του Λιμενικού, καθώς αναφέρθηκε πως οι αγνοούμενοι συνήθιζαν να συχνάζουν στο λιμανάκι της πόλης.
Το αυτοκίνητο με τις τρεις σορούς, εντοπίστηκε από κοινή περιπολία της αστυνομίας και της πυροσβεστικής μέσα σε ρέμα, μόλις λίγα χιλιόμετρα από την Αλεξανδρούπολη. Οι συνθήκες υπό τις οποίες ανετράπη το όχημα παραμένουν άγνωστες, δεδομένου ότι δεν έχει καταγραφεί επικινδυνότητα στο οδικό δίκτυο της περιοχής, ούτε και ολισθηρότητα λόγω καιρικών συνθηκών.

Σύμφωνα όμως με ασφαλείς πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, ενώ βάσει των πρώτων εκτιμήσεων της ιατροδικαστικής εξέτασης που αναμένεται να ολοκληρωθεί στις επόμενες ημέρες, ο θάνατος των άτυχων ανδρών προήλθε από υποθερμία και πνιγμό.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts