«Αρωμα Ελλάδας » σε πρωτοποριακό συνέδρειο Ιατρικής στην Κωνσταντινούπολη με συνδιοργανωτή τον Δρ.Αρη Στεροδήμας

Για πρώτη φορά παγκοσμίως πραγματοποιήθηκαν 31 χειρουργικές επεμβάσεις και μάλιστα σε απευθείας μετάδοση με συνδιοργανωτή και κύριο εκπαιδευτή το διακεκριμένο Έλληνα πλαστικό χειρουργό Δρ. Άρη Στεροδήμα. Κορυφαίοι πλαστικοί χειρουργοί παρουσίασαν ότι πιο πρωτοπόρο και καινοτόμο στην πλαστική χειρουργική στο Διεθνές Συνέδριο Αισθητικής και Επανορθωτικής Πλαστικής Χειρουργικής που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, μεταξύ 31 Αυγούστου και  2 Σεπτεμβρίου 2018 και συμμετείχαν πλαστικοί χειρουργοί από 32 χώρες.

 

CNN, FOX NEWS και δεκάδες άλλα δίκτυα έστρεψαν τα φώτα τους στο πρωτοπόρο συνέδριο και τους διάσημους  πλαστικούς χειρουργούς που συμμετείχαν. 

Λιποαναρρόφηση και  λιποέγχυση με τη βοήθεια βλαστοκυττάρων, ήταν η  καινοτομία  που εφάρμοσε  ο Δρ. Στεροδήμας και η ομάδα του σε δυο ασθενείς από το Λονδίνο και τη Γενέυη.

Όπως ανέφερε σε συνέντευξη του στο FOX News «´Η λιπομεταφορά με τη βοήθεια βλαστοκυττάρων αποτελεί τη πιο σύγχρονη και εξελιγμένη τεχνική παγκοσμίως για την αυξητική στήθους, την ανόρθωση γλουτών, και τη διόρθωση του περιγράμματος του προσώπου και του σώματος´»

 

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts