Αυτοί είναι οι πιο οικονομικοί ευρωπαϊκοί προορισμοί για το Φεβρουάριο

Και μιας και είσαι ενήλικας, και δεν έχεις ανάγκη μόνο τις καλοκαιρινές διακοπές, μη σου πω ότι οι χειμερινές είναι πιο απαραίτητες, και επειδή υπάρχει σημαντική πιθανότητα να μην πήγες κάπου τα Χριστούγεννα-καταλαβαίνω-νομίζω ότι ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας που θα κάνεις το τέλειο ταξίδι. Μπορεί να μην το ξέρεις, αλλά υπάρχουν αμέτρητοι οικονομικοί προορισμοί στην Ευρώπη, που περιμένουν να τους ανακαλύψεις. Παρακάτω λοιπόν, σου έχω τους 5 βασικούς. Κλείσε εισιτήρια και γρήγορα.

Μάλτα: Είναι κοντά, είναι οικονομικά, δε φεύγεις από το μεσογειακό κλίμα και είναι σίγουρο ότι θα σου αρέσει. Επιπλέον, διαθέτει πλούσια ιστορία, για να έχει και ένα νόημα το ταξίδι σου.

Λετονία-Ρίγα: Η Λετονία είναι ένα από τα σημαντικότερα λιμάνια της Βαλτικής και μία άκρως αναπτυσσόμενη τουριστική δύναμη. Η πρωτεύουσά της Ρίγα,  ανακηρύχθηκε το 1991 ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς από την UNESCO λόγω των κτιρίων Art Nouveau. Προσοχή στο κρύο.

Πορτογαλία: Με θερμοκρασίες άκρως ελληνικές-το κρύο σαφώς και δεν είναι τσουχτερό-η Πορτογαλία είναι ο ιδανικός προορισμός για τους Έλληνες. Αξίζει να δοκιμάσεις το κρασί porto, τα pastel de natas και να ανακαλύψεις τις υπέροχες πόλεις της, εκτός φυσικά από τη Λισαβώνα και το Πόρτο (που είναι ένα από τα ωραιότερα λιμάνια της Ευρώπης).

Βουκουρέστι: Η πρωτεύουσα της Ρουμανίας, είναι γεμάτη μουσεία και φυσικά διαθέτει και το Κάστρο του Κόμη Δράκουλα! Επιπλέον, το αλκοόλ είναι φτηνό ενώ θα δεις και το πιο ογκώδες και βαρύ κτίριο της Ευρώπης, το Παλάτι του Λαού.

Φλωρεντία: Δε θέλεις να πας Ρώμη (ή έχεις πάει;) θα πας στη Φλωρεντία! Μία πόλη γεμάτη μνημεία, μικρή σε έκταση και σίγουρα πιο οικονομική από την Ρώμη. Επιπλέον, μπορείς να επισκεφτείς τον Πύργο της Πίζας για να βγάλεις τις καλύτερες φωτογραφίες.

Διαβάστε επίσης:

Beautè Day Για Την Άντα Λιβιτσάνου Και Τον Καλό Της Φίλο Και Make Up Artist, Ρένο Πολίτη (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό είναι το ποστ του Χρήστου Φερεντίνου για τον Μάνο Παπαγιάννη που κατέβηκε σε 4 λεπτά!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts