Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Βάσως Λασκαράκη!

Η Espresso τσάκωσε τη Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο, το νέο talk of the town ζευγάρι της showbiz, σε γνωστό steakhouse στο Μπουρνάζι! Η ηθοποιός και ο σεφ, χαμογελαστοί και ευδιάθετοι, πέρασαν την είσοδο του μαγαζιού αργά το βράδυ της Τρίτης και όπως ήταν φυσικό, τράβηξαν πάνω τους τα βλέμματα των θαμώνων! Εκείνη σχεδόν αμακιγιάριστη φορούσε ένα αέρινο κίτρινο φόρεμα, ενώ ο γοητευτικός συνοδός της λευκό πουκάμισο και σκούρο παντελόνι! Εκεί τους περίμεναν ο Ηλίας Μελέτης με την σύζυγό του!

Η τετράδα αφού αντάλλαξε φιλιά και αγκαλιές, κάθισε σε ένα μεγάλο τραπέζι, παρήγγειλε και τα γέλια τους αντηχούσαν στην αίθουσα!

Τα ζευγάρια αποχώρησαν λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα από το μαγαζί, το οποίο αποτελεί στέκι και του Γιάννη Τσιμιτσέλη, που το επισκέπτεται με ανδροπαρέα!

Ο Κρητικός σεφ, που έχει συνεργαστεί με τον Λευτέρη Λαζάρου, ενώ έχει αποσπάσει και βραβεία σε διαγωνισμούς γαστρονομίας είχε θεαθεί τον περασμένο Φεβρουάριο για πρώτη φορά με την ηθοποιό σε βραδινή τους έξοδο παρέα με τον συμπρωταγωνιστή της Μελέτη Ηλία και τη σύζυγό του Θέμιδα Βουτσινά.

Διαβάστε επίσης:

Δείτε την κούκλα κόρη του Δώρου Παναγίδη

Νέα σελίδα στη ζωή της Μίνας Αρναούτη-Σε ποια εκπομπή θα την δούμε;

Το celebrity ζευγάρι που δεν περιμέναμε ποτέ να δούμε μαζί κι όμως το είδαμε!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts