Αυτός είναι ο νικητής του MasterChef

Έκανε την ανατροπή στο σκορ και επιβεβαίωσε τα προγνωστικά που τον ήθελαν ως το απόλυτο φαβορί!
Ο Λάμπρος Βακιάρος είναι ο μεγάλος νικητής του MasterChef. Ο νέος Έλληνας MasterChef! Σε έναν συναρπαστικό τελικό, ο Λάμπρος Βακιάρος και ο Κωνσταντίνος Τσιάτσιος έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για τον πολυπόθητο τίτλο.
Έχοντας στο πλευρό του τις γυναίκες του, τη μητέρα και την αδερφή του, ο Λάμπρος κατάφερε να κερδίσει 68 βαθμούς -έκανε την ανατροπή στο τελευταίο πιάτο- και νίκησε το παιχνίδι. Ο Κωνσταντίνος έπαιξε δυνατά, κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ μετά τη δεύτερη δοκιμασία, όμως στο τέλος συγκέντρωσε συνολικά 67 βαθμούς.
Οι φιναλίστ έπρεπε να διαγωνιστούν σε 3 δοκιμασίες. Στον πρώτο γύρο, κάθε παίκτης μπορούσε να συγκεντρώσει μέχρι και 20 βαθμούς, στον δεύτερο μέχρι 30 και στον τρίτο μέχρι 40. Ο πρώτο γύρος έληξε με ισοπαλία ανάμεσα στους δύο παίκτες, στον δεύτερο ο Kωνσταντίνος Τσιάτσιος πήρε το προβάδισμα, αλλά στην τρίτη δοκιμασία ο Λάμπρος Βακιάρος έκανε την ανατροπή και κέρδισε τον τίτλου του MasterChef.

https://www.youtube.com/watch?v=UjzaB8HVIcc

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts