Αυτός είναι ο 62χρονος που ασέλγησε σε 11χρονο κοριτσάκι

Όλα έγιναν την περασμένη Δευτέρα (14.08.2017) και αφού το μικρό κορίτσι βρήκε τη δύναμη να καταγγείλει τι είχε συμβεί. Σύμφωνα με την περιγραφή του 11χρονου κοριτσιού το μεσημέρι της 14ης Αυγούστου ο 62χρονος με προσχήματα πως θα της έδινε σύκα, την έπεισε να τον ακολουθήσει σε περιφραγμένο οικόπεδο. Εκεί επιχείρησε να ασελγήσει στο κορμάκι του παιδιού αλλά το κορίτσι κατάφερε να ξεφύγει και αμέσως ενημέρωσε τους δικούς της.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εντόπισαν και συνέλαβαν τον 62χρονο. Σήμερα (21.08.2107) δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του. Το όνομά του είναι Αντώνης Γκοσδης του Παναγιώτη και της Πολυξένης, ο οποίος γεννήθηκε στις 4-9-1955 στα Μέγαρα.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για αποπλάνηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα δώδεκα έτη καθώς και για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών γίνεται με σκοπό να διερευνηθεί το αν ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει ασελγήσει και σε άλλα παιδιά. Η αστυνομία ζητά από τους πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς και 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Πηγή

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts