Αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος Γιώργου Λιάγκα ύστερα από μήνυση της Αθηναϊδας Νέγκα

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, υπέβαλε η Aθηναΐς Νέγκα σε βάρος του Γιώργου Λιάγκα, για όλα όσα είπε ο παρουσιαστής σήμερα κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής με τίτλο «Πρωινό στην Αθήνα», σχετικά με την παρουσία της στη τηλεοπτική εκπομπή Rodeo στον ΣΚΑΙ.  «Η γνωστή δημοσιογράφος Αθηναΐς Νέγκα ανέθεσε στο δικηγορικό μας γραφείο να υποβάλλουμε έγκληση για συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος του δημοσιογράφου Γιώργου Λιάγκα για τα όσα εκείνος ισχυρίστηκε σήμερα κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής με τίτλο «Πρωινό στην Αθήνα», που παρουσιάζει στο ραδιοφωνικό σταθμό ΛΑΜΨΗ 92.3…

Κατά την κρίση του δικηγορικού μας γραφείου τα όσα ισχυρίστηκε στην εν λόγω εκπομπή ο κ. Γιώργος Λιάγκας συνιστούν διάπραξη του αδικήματος της συκοφαντικής δυσφήμησης. Εις βάρος του Γιώργου Λιάγκα κινήθηκε αυτόφωρη διαδικασία», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια.

Στις σχετικές του δηλώσεις ο γνωστός δημοσιογράφος είπε για την κ. Νέγκα «γιατί δεν της βάζουν ένα φέρετρο, να κάνει εκπομπή μέσα από το φέρετρο, να τελειώνει η φασαρία;».

Πηγή

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts