Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα της Μαρίας Μενούνος μετά την αφαίρεση όγκου στον εγκέφαλο

Χαμογελάει ξανά η παρουσιάστρια! Η φετινή χρονιά ήταν μάλλον μία από τις δύσκολες της ζωής της Μαρίας Μενούνος. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια βίωσε τον απόλυτο «εφιάλτη» με το πρόβλημα υγείας της μητέρας της.

Η μαμά της έκανε χημειοθεραπείες και κατάφερε να δώσει επιτυχώς τη μάχη της. Δυσάρεστα νέα όμως ξαναχτύπησαν την πόρτα της, καθώς η ίδια η Maria διεγνώσθη με όγκο στον εγκέφαλο. Η ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια έδωσε τη δική της μάχη και πλέον βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας.

Το νέο της επαγγελματικό βήμα λοιπόν δεν θα αργήσει να έρθει και πρόκειται για κάτι αρκετά διαφορετικό μέχρι σήμερα. Κι όμως η Μαρία  πρόκειται να είναι ανάμεσα στους κριτές για το Διαγωνισμό Ομορφιάς Miss America!Όπως έγινε γνωστό μαζί της θα βρίσκεται ο διευθυντής του People, Jess Cagle, η τραγουδίστρια και νικήτρια του American Idol, Jordin Sparks αλλά και ο Thoms Rhett. Οι κριτές πρόκειται να αξιολογήσουν τις διαγωνιζόμενες στον τρόπο ζωής τους, το σώμα τους, την εμφάνισή τους με βραδινό φόρεμα, τα ταλέντα τους, αλλά και τον τρόπο που θα απαντήσουν τις ερωτήσεις που θα τους τεθούν.

Αναμένουμε λοιπόν!

Πηγή: Peoplegreece.com

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts