Βάσω Λασκαράκη: Ο νέος άντρας στην ζωή της που την κάνει να χαμογελά και τα πρόσωπα που τη στήριξαν!

Λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, χαμογελάει ξανά. Η Βάσω Λασκαράκη παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό People και μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική της ζωή και έκανε κάποιες αποκαλύψεις. Η ίδια αναφέρθηκε σε έναν άντρα που την κάνει και χαμογελάει πολύ, και είναι πλέον σχεδόν αχώριστοι.  Ο λόγος φυσικά για τον συμπρωταγωνιστή της στην αγαπημένη σειρά που παίζει “Το σόι σου“, Μελέτης Ηλίας.

Συγκεκριμένα:

Στα social media είσαι πολύ ενεργή και έχεις επιλέξει να δείχνεις κομμάτια της καθημερινότητάς σου αλλά και της διασκέδασής σου. Κάποιοι ίσως το σχολιάζουν αρνητικά…

Τα social media, εκτός από τρόπος επικοινωνίας, είναι και εργαλείο δουλειάς. Δεν θεωρώ ότι προκαλώ με τη ζωή που κάνω ούτε ότι προβάλλω κάτι. Το να περνάω όμορφα, να είμαι σε καλή διάθεση και να θέλω να το μοιραστώ με τους φίλους και τους followers μου δεν νομίζω ότι είναι κακό, εγώ το βρίσκω και λίγο αστείο. Όσο για τα σχόλια, προφανώς και δεν θα δώσω λογαριασμό σε κανέναν γιατί βγαίνω και διασκεδάζω με τους φίλους μου. Δεν χρωστάω σε κανέναν τίποτα, ούτε έχω να δώσω λόγο σε κάποιον.

Φίλους από το χώρο έχεις;

Είμαι σταθερός άνθρωπος και έχω δυνατές και καλές φιλίες από παλιά. Και από το χώρο όμως έχω φίλους. Λίγους και καλούς. Δυνατή φιλία με συνδέει με την Αθηνά Οικονομάκου, η οποία είναι εκτός συναγωνισμού. Χωρίς αυτή θα ήταν μια διαφορετική χρονιά φέτος. Πολύ καλός μου φίλος, οικογένεια, είναι ο Μελέτης Ηλίας,με τον οποίο παίζουμε μαζί στη σειρά, και του έχω βαφτίσει το ένα παιδάκι του. Για μένα η οικογένειά του αποτελεί μέρος της οικογένειάς μου και μαζί με τη γυναίκα του υπήρξαν μεγάλο στήριγμα. Το ίδιο και η Ιωάννα Ασημακοπούλου, με την οποία επίσης παίζουμε μαζί στο σίριαλ.

Διάβασε και κάτι που μπορεί να σε ενδιαφέρει:

Κάνε δική σου τη μηχανή Iperespresso Illy που βλέπεις στη φωτογραφία+1 κούτα κάψουλες!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts