Βασίλης Στεφανάκος: Το πιο ακριβό «συμβόλαιο θανάτου»! Αστρονομικό το ποσό

Το πλέον ακριβοπληρωμένο “συμβόλαιο θανάτου” της τελευταίας 20ετίας στο χώρο της νύχτας, είναι αυτό που «έγραφε» πάνω το εξής όνομα: Βασίλης Στεφανάκος. Αυτό προκύπτει από τους αξιωματικούς της Ασφάλειας που έχουν αναλάβει τις έρευνες για την εξιχνίαση της μαφιόζικης δολοφονίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το “συμβόλαιο” που υπογράφηκε σε βάρος της ζωής του απόλυτου “Άρχοντα της πόλης”, ενδέχεται να ξεπέρασε τις 150.000 ευρώ. Τόσο για τις παρακολουθήσεις και την προεργασία, όσο και για την εκτέλεση.

Στο μεταξύ για την εξέλιξη των ερευνών, ζωηρό ενδιαφέρον έχει δείξει και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Κι αυτό εξαιτίας της δεδομένης επαφής που είχε αναπτύξει μέσα στης φυλακές ο Βασίλης Στεφανάκος, με έγκλειστα μέλη ενόπλων οργανώσεων. Αλλά και με δεδομένη την φιλολογία διαρροών που είχε διανθίσει αυτή την “σχέση”.

Μάλιστα και σύμφωνα με τις πληροφορίες, από την Αντιτρομοκρατική έχει ζητηθεί ενημέρωση για την εξέλιξη των ερευνών. Τις οποίες έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Βασίλης Στεφανάκος: Πήραν… παρουσίες οι αστυνομικοί στο σημείο της εκτέλεσης!

Στο μεταξύ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, τα τελευταία 24ωρα ακολουθούν την μέθοδο της αφαίρεσης. Έχουν κρατήσει κατάλογο με τα πρόσωπα που σχετίζονται με την νύχτα και την παρανομία. Άτομα τα οποία έδωσαν το παρών στον τόπο εκτέλεσης του Βασίλη Στεφανάκου, σε ένα ιδιότυπο προσκύνημα της σωρού του απόλυτου “άρχοντα της πόλης”. Δείχνοντας έτσι το σεβασμό προς το πρόσωπό του.

Οι Αξιωματικοί της Ασφάλειας, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, σε αυτόν τον κατάλογο των ατόμων που έδωσαν την παρουσία τους, έβαλαν δίπλα έναν… άλλο κατάλογο. Αυτόν με τις «ηχηρές απουσίες» από το σημείο της εκτέλεσης του Βασίλη Στεφανάκου.

“….Από εκεί πέρασε όλη η νύχτα. Ωστόσο το πλέον σημαντικό, ακόμα και για την εξαγωγή συμπερασμάτων, είναι οι ηχηρές απουσίες από το τόπο του εγκλήματος”, λέει με νόημα στnewsit.gr, αστυνομικός που έχει γνώση των ερευνών.

Πάντως στην Ασφάλεια περιμένουν με αγωνία την αντίδραση των ανθρώπων που κινούνταν στο κύκλο του 58χρονου πρώην βαρυποινίτη. Φοβούνται πως αυτή η μαφιόζικη εκτέλεση θα ανοίξει έναν μεγάλο κύκλο αίματος και ξεκαθαρίσματος στο χώρο της νύχτας και της παρανομίας.

Μάλιστα, εκτιμούν πως η πρώτη αντίδραση είναι αυτή που θα δείξει και το κύκλο των υπόπτων, για την δολοφονία του Στεφανάκου. Καθώς οι άνθρωποι της νύχτας ξέρουν πολλά και λένε λίγα.

«Σαρώνουν» τις κάμερες

Στο μεταξύ οι αστυνομικοί συλλέγουν από την Λεωφόρο Αθηνών, τόσο από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας, όσο και από καταστήματα και επιχειρήσεις βιντεοληπτικό υλικό. Ακόμα και των προηγούμενων της δολοφονίας ημερών. Κι αυτό προκειμένου να παρατηρήσουν εάν υπήρχε έστω και προσεκτική παρακολούθηση των κινήσεων του Βασίλη Στεφανάκου.

Ίσως κάποια από αυτές τις κάμερες να έχει καταγράψει ύποπτες κινήσεις κατά τις μετακινήσεις του Στεφανάκου. Στην περίπτωση που φθάσει στα χέρια των Αρχών ένα τέτοιο σημαντικό υλικό, τότε θα έχει γίνει ένα πολύ σημαντικό βήμα. Ένα καθοριστικό βήμα στις έρευνες για την εξιχνίαση του πλέον ακριβοπληρωμένου “συμβολαίου θανάτου” της τελευταίας 20ετιας, στην ελληνική νύχτα.

Διάβασε και κάτι που μπορεί να σε ενδιαφέρει:

Κάνε δική σου τη μηχανή Iperespresso Illy που βλέπεις στη φωτογραφία+1 κούτα κάψουλες!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts