Γιατί η Οικονομάκου αποκάλεσε τον Ραφαηλίδη «γελοίο»&η καθόλου κολακευτική φωτογραφία

Αυτό το κορίτσι είναι και όμορφο, έχει και κορμάρα και ταλέντο. Μπορούμε να της το αναγνωρίσουμε. Υπάρχουν όμως και μερικές φορές που όσο και να σ΄αγαπάει ο φακός, σου παίζει τα άσχημα παιχνίδια του.

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης βρέθηκαν στο χριστουγεννιάτικο party του περιοδικού People και φωτογραφήθηκαν μαζί. Μόνο που η Αθηνά αντί να μας εντυπωσιάσει με την εμφάνιση της, μας τρόμαξε.

Η αλήθεια είναι πως η πόζα αυτή δεν την κολακεύει καθόλου και σίγουρα το ίδιο πιστεύει και η ίδια μιας και σχολίασε στον τραγουδιστή που μοιράστηκε μαζί μας την εικόνα μέσω Instagram, με μια μόνο λέξη «γελοίε».

%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%ae121

 

Και για να λέμε και του στραβού το δίκιο, η Αθηνά είναι ακομπλεξάριστη και σίγουρη η φωτογραφία ανέβηκε εν γνώσει της αλλά την επόμενη φορά προσέξτε λίγο περισσότερο βρε παιδιά τι ποστάρετε. Βλέπουν και μικρά παιδιά, γιατί μπορεί ο σκοπός της Αθηνάς να ήταν να βγει σέξι αλλά τελικά το αποτέλεσμα μόνο σέξι δεν είναι.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts