Γνωστή Ελληνίδα δηλώνει: «Δεν μου είναι εύκολο να πηγαίνω πλέον στην Ελένη Μενεγάκη»

Η Άση Μπήλιου έδωσε συνέντευξη στο ένθετο περιοδικό “TV kous kous” του Ελεύθερου Τύπου  όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την αποχώρησή της από τον Alpha και την Ελένη Μενεγάκη.

Πέρασες δύσκολα όταν έφυγες από τον Alpha;

Στον Alpha ήμουν δέκα χρόνια και δεν σου κρύβω ότι ήταν για μένα λίγο περίεργα. Από τη μία πλευρά, πήγαινα με χαρά στη δουλειά μου και όταν είσαι χρόνια κάπου δένεσαι με τους ανθρώπους εκεί και, από την άλλη, ένιωθα σιγά σιγά αυτό να φεύγει και να μου δημιουργούνται περίεργα συναισθήματα, με αποτέλεσμα όλο αυτό να με κάνει να στεναχωριέμαι. Οπότε, ναι, δεν ήταν ευχάριστο διάστημα για μένα. Ένιωθα μια χαρμολύπη, που δεν ξέρεις τι ερμηνεία να δώσεις. Χαιρόμουν που τους έβλεπα όλους, αλλά ένιωθα και κάποια στεναχώρια. (Συνεχίστε παρακάτω…)

Με την Ελένη Μενεγάκη πως ήσουν;

Με την Ελένη δεν είχα κανένα απολύτως θέμα. Δεν μου είναι εύκολο να πηγαίνω πλέον στην εκπομπή της, γιατί είμαι σε ένα άλλο κανάλι. Ίσως, όλα όσα συνέβησαν έγιναν για να πάω τελικά στο Star. Γενικά, όλα γίνονται για κάποιο λόγο.

Διαβάστε επίσης:

Στην εντατική του Ευαγγελισμού ο Βαγγέλης Γερμανός

Δύσκολες ώρες για τον Πέτρο Πολυχρονίδη – Η ανάρτηση του παρουσιαστή

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts