Δήμητρα Φραντζή: Μιλά πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Κατσινόπουλο

Στο «Πρωινό» και στη Φαίη Σκορδά εμφανίστηκε μέσω Skype η Δήμητρα Φραντζή αμέσως μετά την αποχώρηση της από το Nomads.

Η Δήμητρα  σχολίασε για πρώτη φορά τις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον μέχρι πρότινος συμπαίκτη της Γιώργο Κατσινόπουλο και περιέγραψε το χρονικό της γνωριμίας τους.

«Λοιπόν, η πρώτη γνωριμία μας τον Κατσινόπουλο ήταν στο γραφείο της γιατρού. Από την πρώτη στιγμή είχαμε μία φοβερή επικοινωνία μεταξύ μας. Μέσα στο παιχνίδι επικοινωνούσαμε πιο πολύ με τα μάτια, πράγμα που είναι σπάνιο να το βρεις με έναν άνθρωπο και οι κουβέντες μας ήταν μικρές-κοφτές. Είχαμε τον ίδιο τρόπο σκέψης και αυτό που μου άρεσε πάρα πολύ σε αυτό τον άνθρωπο-άντρα ήταν ο σεβασμός απέναντι στις γυναίκες. Δεν ένιωσα ποτέ να με κοιτάζει πρόστυχα ή περίεργα… » ανέφερε. (Συνεχίστε παρακάτω…)

Στις δηλώσεις της αυτές, η Φαίη Σκορδά απάντησε πως είναι θα ήταν ωραίο να ξεκινούσε μια σχέση μετά τις Φιλιππίνες με την πρώην παίκτρια του Nomads να δηλώνει πως δεν περιμένει και δεν απαιτεί πράγματα από κανέναν. «Αυτό που υπήρχε στο μυαλό και των δύο είναι ότι είμαστε σε μία φάση παιχνιδιού και δεν μπορεί να γίνει τίποτε άλλο παρά να είμαστε στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Από εδώ και κάτω είμαστε συναισθηματικά ανάπηροι… Ας βγούμε με το καλό και θα τα δούμε όλα», κατέληξε.

https://www.youtube.com/watch?v=iSpdToIequ4

Διαβάστε επίσης:

Nomads: Η Φραντζή «Αδειάζει» Την Αποστολία: «Όποιος Δεν Γουστάρει Τον Μαυρίδη, Απλά Να…»

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts