Δείτε που πετύχαμε τον Alexander Rybak όταν ήρθε στην Ελλάδα

Με θέα την πλατεία Συντάγματος και την Βουλή των Ελλήνων συνάντησε τους Έλληνες και όχι μόνο θαυμαστές του ο νικητής της Eurovision 2009, Alexander Rybak. Μετά τη Βαρσοβία και την Κωνσταντινούπολη αποφάσισε να κάνει τις διακοπές του για μια ακόμη χρονιά στην Ελλάδα.

Ο ίδιος μέσα από τα προσωπικά του social media δημοσίευσε μια φωτογραφία  ενημερώνοντας και καλώντας όσους θέλουν να τον γνωρίσουν από κοντά το βραδυ του Σαββάτου 19 Αυγούστου στα πλαίσια του Meet & Greet που βρέθηκε  και στην Αθήνα.

Έτσι λοιπόν παρευρεθήκαμε στην καφετέρια γνωστού καταστήματος στο κέντρο της πόλης για ένα surprise party και παρότι Αύγουστος ο κόσμος πλημμύρισε το χώρο που βρισκόταν ο ερμηνευτής.

Υπέγραψε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με καθέναν ξεχωριστά από όσους βρέθηκαν στην εκδήλωση και συζήτησε μαζί τους καθώς για 2 ώρες γνώριζε όλους τους θαυμαστές του κατενθουσιασμένος.

Παρόλο που ήταν κουρασμένος και με γρίπη δεν δίστασε να παίξει βιολί το όργανο που τον έχει χαρακτηρίσει. (Συνεχίστε παρακάτω…)

Το Gpop.gr βρέθηκε εκεί και τον απαθανάτισε και εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες για τους αναγνώστες του.

Ο τραγουδιστής από την Νορβηγία που εντυπωσίασε κοινό και κριτική επιτροπή στο γνωστό διαγωνισμό τραγουδιού κατέκτησε την πρώτη θέση με πολλά δωδεκαριά και διαφορά από την Ισλανδία που ήταν στη δεύτερη θέση με το τραγούδι Fairytale.

 

Ρεπορτάζ: Μάριο Κωνσταντόπουλο

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts