Διαζύγιο «βόμβα» στη showbiz! Χωρίζει το πιο αγαπημένο ζευγάρι όλων των εποχών!

Το πιο αγαπημένο ζευγάρι χωρίζει και εμείς έχουμε ξαφνιαστεί απολύτως! Τον τελευταίο καιρό ο συγκεκριμένος σύζυγος φαίνεται να μην είναι 100% στα λογικά του με τη συμπεριφορά του να προκαλεί πολλά ερωτηματικά για την κατάσταση της ψυχικής του υγείας. Εκείνη  από την πλευρά της φαίνεται πως προσπάθησε να τον υποστηρίξει και να σταθεί στο πλάι του σαν υπομονετική και πιστή σύντροφος ζωής, αλλά τα περιθώρια υπομονής της εξαντλήθηκαν. Ο λόγος για την Kim Kardashian και τoν Kanye West, οι οποίοι σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα είναι στα πρόθυρα του διαζυγίου!

Άνθρωπος από το κοντινό τους περιβάλλον, εξομολογήθηκε πρόσφατα στο περιοδικό Life&Style: «Η Kim μιλάει με δικηγόρους, προκειμένου να πάρει διαζύγιο από τον εδώ και τέσσερα χρόνια σύζυγό της. Ο Kanye συμπεριφέρεται πολύ απρόβλεπτα, τα πράγματα έχουν πάρει τόσο άσχημη τροπή που πλέον κοιμούνται σε ξεχωριστά δωμάτια».

Η ίδια ανεβάζει και κάτι περίργα tweets τα οποία κανείς από τους ακόλουθούς της δεν μπορεί να εξηγήσει!

Διαβάστε επίσης:

Masterchef: Ειρωνείες και πειράγματα στην κουζίνα ανάμεσα στους φιναλίστ και τους «βοηθούς»

Game of Love πυρετός! Αυτοί είναι οι 14 παίκτες του νέου ριάλιτι

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts