Δικαστικές περιπέτειες για τον Λάμπη Λιβιεράτο

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας έριξε «καμπάνα» 10 μηνών στον Λάμπη Λιβιεράτο για τρεις ακάλυπτες επιταγές, συνολικού ύψους 46.000 ευρώ. Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο αγαπημένος τραγουδιστής κάθισε στο εδώλιο μαζί με τον πρώην συνέταιρό του στο μπαρ Love Me, που διατηρούσαν οι δυο τους, στο κέντρο της Αγίας Παρασκευής.

Ο Λάμπης Λιβιεράτος εξήγησε χαρακτηριστικά στο δικαστήριο: «Την περίοδο της κρίσης, η επιχείρηση που είχαμε άρχισε να έχει προβλήματα. Κάναμε προσπάθειες για να πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας, όμως δεν τα καταφέρναμε». Όσον αφορά τις τρεις ακάλυπτες επιταγές για τις οποίες κατηγορείται, ο γνωστός τραγουδιστής εξήγησε: «Έκανα προσπάθειες να έρθω σε ρύθμιση με τον μηνυτή, να αποπληρώνω σταδιακά με μικρότερα ποσά. Η κατάσταση ήταν πολύ δύσκολη, γιατί είχαμε πολλές υποχρεώσεις. Μας οφείλουν χρήματα οι άλλοι συνέταιροι, γιατί εμείς, ως διαχειριστές, δεν μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε. Η μη εξόφληση των επιταγών ήταν λόγω οικονομικής αδυναμίας. Θέλαμε αλλά δεν μπορούσαμε!»

Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι δύο από τις τρεις επιταγές που δόθηκαν σε προμηθευτή και δεν εξοφλήθηκαν έφεραν την υπογραφή και των δύο συνεταίρων, ενώ την τρίτη υπέγραφε μόνος του ο συνέταιρος του τραγουδιστή. Το δικαστήριο έκρινε ενόχους και τους δύο επιχειρηματίες, καταδικάζοντας τον Λάμπη Λιβιεράτο σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με τριετή αναστολή για τις δύο επιταγές συνολικού ύψους 26.000 ευρώ, καθώς η τρίτη, ύψους 20.000 ευρώ, δεν έφερε την υπογραφή του.

Διάβασε περισσότεραα στην εφημερίδα Espresso που κυκλοφορεί

Διαβάστε Επίσης:

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 13/1

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts