Δολοφονία στην Πανόρμου: Σήμερα απολογείται ο συνταξιούχος αστυνομικός

Σήμερα απολογείται στην Ευελπίδων ο 60χρονος συνταξιούχος αστυνομικός και υποψήφιος με την Χρυσή Αυγή στην Μεσσηνία, στις εκλογές του 2012, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε τον 62χρονο ιδιοκτήτη γυμναστηρίου, στην συμβολή των οδών Πανόρμου και Βατοπεδίου, στους Αμπελόκηπους.

Τα κίνητρα της δολοφονίας δεν έχουν γίνει επίσημα γνωστά από την Αστυνομία, ωστόσο, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, φαίνεται ότι ο συνταξιούχος αστυνομικός, δημιουργούσε προβλήματα γενικώς στη γειτονιά, ενώ με το θύμα είχε διαμάχη από παλιά.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφεραν μάρτυρες στους αστυνομικούς, ο δράστης στο παρελθόν πήγαινε για γυμναστική στο γυμναστήριο του θύματος, αλλά ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου τον απομάκρυνε, καθώς δημιουργούσε προβλήματα.

«O πελάτης μου έχει μετανιώσει, λέει ότι μακάρι να μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω», ανέφερε σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο συνήγορος του δράστη, Νικόλαος Τούμπας.

Η εκδοχή του κατηγορούμενου, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, είναι ότι δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από το θύμα. Όπως είπε ο δικηγόρος του, το όπλο το έφερε νόμιμα, αφού είναι συνταξιούχος αστυνομικός και είχε νόμιμη άδεια οπλοφορίας, ενώ τόνισε ότι είναι απολύτως αναληθές ότι πήγε σπίτι για να πάρει το όπλο.

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=28&v=pkdle50tZk8

Πηγή

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts