«Είναι πολύ λυπηρό!» Συνεχίζεται το κράξιμο στον Τόνι Μαυρίδη αλλά και στην γυναίκα του!

Η αντίδραση του Τόνι Μαυρίδη και οι δηλώσεις του περί παρερμηνείας των όσων είπε για την Έλενα Παπαρίζου στο Youweekly, είναι φυσικό να προκαλέσουν αντιδράσεις. Η Τζώρτζια Συρίχα, διευθύντρια σύνταξης του περιοδικού, μίλησε στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» και έδωσε την απάντησή της στον Μαυρίδη, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν περίμενα από τον Μαυρίδη τη συγκεκριμένη αντίδραση, καθώς γνωρίζουμε όλοι, ότι πια έχουν γίνει έτσι οι συνεντεύξεις, όπου οι περισσότεροι ζητάνε να τις δούνε, για παρεμβάσεις ή μικροαλλαγές. Υπήρχαν πάρα πολλά στιγμιότυπα, που μου ζήτησε ο Τόνι να μη γραφτούν, και το σεβάστηκα. Τη συνέντευξη τη διάβασε και έχω τα μηνύματά τους ότι είμαστε οκ και μπορούμε κάλλιστα να τη δημοσιεύσουμε.

Ουσιαστικά ήταν μια κατάθεση ψυχής, δεν ξέρω τι του συνέβη μετά. Ο ίδιος μου είπε ότι του άρεσε πάρα πολύ και ότι τον συγκίνησε. Δεν ξέρω αν μπορεί να φοβήθηκε ή να μπήκε στο μυαλό του κάτι άλλο; Και έτσι, φτάσαμε να βγαίνει και να δηλώνει αυτά που δήλωσε. Σε καμία περίπτωση δεν θα δεχόμουν από κανέναν να αμφισβητήσει τη δημοσιογραφική μου ακεραιότητα. Δεν έχει έρθει κανένας δικηγόρος να με βρει, εγώ από τη στιγμή που έχω το ηχητικό ντοκουμέντο και έχω ήσυχη τη συνείδησή μου, όποιος έρθει θα με βρει αντιμέτωπη, γιατί και εγώ, αν δεν βρίσκω το δίκιο μου, κάπου πρέπει να καταφύγω.

Δεν με ενδιαφέρει ποιοι του έβαλαν λόγια, δεν είμαστε ζευγάρι με κανέναν, δεν είμαστε να μπουν οι συμπέθεροι και να ξεκατινιατσούμε, μου έδωσε μια συνέντευξη, το σεβάστηκα. Ο άντρας πρέπει, αυτά που λέει να μην τα παίρνει πίσω. Όταν το κάνει, παίρνει μπάλα, δεν γίνεται αυτό το πράγμα!» είπε, μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος. Στην εκπομπή μάλιστα παίχτηκε και το ηχητικό ντοκουμέντο, που αποδεικνύει του λόγου το αληθές, και επιβεβαιώνει τη θέση της διευθύντριας σύνταξης του Youweekly .

Aμέσως μετά την προβολή του ρεπορτάζ, η Κατερίνα Καινούργιου και η ομάδα της κατακεραύνωσαν τον Μαυρίδη, λέγοντας, μεταξύ άλλων: «Παιδιά, τι να συζητήσουμε, ότι έχει 100% δίκιο; Το ακούσαμε κατ’ αρχάς! Της λέει στο ηχητικό «το γνωστό θέμα». Δεν ανέφερε ποτέ η Τζώρτζια για αλκοολισμό. Τον ρωτά «ποιο θέμα εννοείς, το γράφουμε;» και λέει αυτός «τον αλκοολισμό, ναι!» Δηλάδή, είναι ξεκάθαρο! Θα μπορούσε να πει σε παρακαλώ, αυτό όχι. Και επίσης λέει ότι τη διάβασε τη συνέντευξη μαζί με τη σύζυγό του, και έχει και τα μηνύματα. Εμένα αν ήταν ο άντρας μου και έλεγε δίπλα μου αυτά τα πράγματα για πρώην σχέση του, θα έλεγα το κόβεις όλο! Για να προστατεύσω τον ίδιο! Τι είναι αυτά τα πράγματα, ρε παιδιά; Αν είναι δυνατόν! Είναι πολύ λυπηρό όλο αυτό!» ξέσπασε η παρουσιάστρια, και η Τζωρτζέλα, η οποία επικοινώνησε με τον κ. Μαυρίδη, συμπλήρωσε:

«Εγώ χτες μίλησα με τον κ. Μαυρίδη πρώτη φορά στη ζωή μου. Και του λέω εκτός παό το δημοσιογραφικό κομμάτι, είναι και οτ ανθρώπινο. Πρέπει να σεβαστούμε τα προσωπικά δεδομένα ενός ανθρώπου που έχουμε ζήσει μαζί. Και μου λέει το παρερμηνεύσατε, άλλα ήθελα να πω, και άλλα εννοούσα. Δεν γίνεται κύριε Μαυρίδη μου, όταν υπάρχει το μαγνητοφωνάκι και γράφει, δεν μπορούμε να μπούμε στο μυαλό σας, ό,τι έιπατε, αυτό δημοσιεύτηκε! Δεν ήθελε μετά να δώσει περαιτέρω έκταση, Είναι το είπα-ξείπα! Αυτό προκάλεσε μεγάλο σάλο, θα πέσανε τηλέφωνα, και από το οικογενειακό περιβάλλον, και για αυτό αυτός τα πήρε πίσω!» κατέληξε η δημοσιογράφος. Τα συμπεράσματα, δικά σας… Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts