Εικόνες από τα Mad Video Music Awards 2017

Τα Mad Video Music Awards by Coca-Cola and Aussie πραγματοποιήθηκαν για 14η συνεχόμενη χρονιά και παρουσίασαν ένα ακόμα ανατρεπτικό μουσικό epic partyΜε κεντρικό σύνθημα των βραβείων Love and Music, η φετινή διοργάνωση ήταν γεμάτη μουσική και ενέργεια. Κατάμεστο το γήπεδο Tae Kwon Do από νωρίς το απόγευμα από ενθουσιώδεις fans και λαμπερούς προσκεκλημένους για να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία της 14ης απονομής των βραβείων Mad Video Music Awards 2017 by Coca-Cola and Aussie. Ο Θέμης Γεωργαντάς, οικοδεσπότης για 14η χρονιά, βρέθηκε στο stage για να παρουσιάσει τη βραδιά με το χαρακτηριστικό στυλ του. Πριν την τελετή απονομής οι Playmen ανέβηκαν στο stage. Ξεσήκωσαν  το κοινό με τις dance μουσικές επιλογές τους και το προετοίμασαν για το μουσικό party που ακολούθησε.

Η τελετή απονομής ξεκίνησε δυναμικά με τους ONIRAMA και το τραγούδι “Κλείσε τα μάτια” για την νέα καμπάνια της Coca-Cola, που αναμένεται να  είναι το hit του καλοκαιριού. Στη σκηνή μαζί τους έκανε και μία εμφάνιση έκπληξη ο αγαπημένος παρουσιαστής του Survivor Σάκης Τανιμανίδης , ο οποίος ξεσήκωσε το κοινό. Η Τάμτα, με την υποστήριξη του Carroten, έφερε το καλοκαίρι επί σκηνής ερμηνεύοντας το “Ήλιους και θάλασσες (Mad VMA 2017 Remix)”, ενώ ο Πάνος Μουζουράκης ερμήνευσε με το μοναδικό του τρόπο το “Φωτόσπαθο (Mad VMA 2017 Edit)”. Στη συνέχεια, στη σκηνή ανέβηκε η Demy για να τραγουδήσει το “Μ’ εκδικείσαι”. Το AUSSIE έκανε το MAD HAIR DAY πράξη με τους Otherview και τον Mike, μαζί τους  βρισκότανε και η Μαίρη Συνατσάκη από τις οθόνες, που έδωσαν τον παλμό σε μια εντυπωσιακή διασκευή του “Κάνε Με VS Push it (OtherView & Diveno Mad VMA 2017 Remix)”. Το στάδιο πραγματικά σείστηκε, όταν στη σκηνή έκανε την εμφάνισή της η μοναδική Έλενα Παπαρίζου συνοδευόμενη από πολυμελές μπαλέτο από τη σχολή του Φωκά Ευαγγελινού, στο ολοκαίνουργιο “Haide” ενώ η συνέχεια ήταν φαντασμαγορική με την συνάντηση της Τάμτα και της Ελενας Παπαρίζου διασκευάζοντας μια κλασική επιτυχία του Φεστιβάλ San Remo το “Τώρα ή Ποτέ”. Ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Naya ξεσήκωσαν το κοινό ερμηνεύοντας “Κοριτσάκι μου – Το Δηλητήριο 2017 (Alex Leon Remix)” με την τεράστια επιτυχία του Βασίλη Καρρά. Ο Βαγγέλης Κακουριώτης και η Ειρήνη Παπαδοπούλου, ανέβασαν το θερμόμετρο επι σκηνής, με το mush up “Heart of Chentaje” από τα “Herat Of Symmer” και  “Chantaje”.

Ακολούθησε η βράβευση του Αντώνη Ρέμου από τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Νίκο Πετρούνια με το Τιμητικό Βραβείο για τα 30 χρόνια προσφοράς του στην Ελληνική μουσική. Αμέσως μετά καταχειροκροτήθηκε στη σκηνή με τα “Σπασμένα Κομμάτια Της Καρδιάς” και το “Όλος δικός σου” ενώ με την παρουσία της Demy μαζί ξεσήκωσαν με το mash up “Shape of Λένε” από τα “Shape of You” και “Λένε”. Ο Αντώνης Ρέμος ολοκλήρωσε την παρουσία του on stage με το ολοκαίνουργο hit του καλοκαιριού “Ώπα”.

Η Ελένη Φουρέιρα μαζί με το AXE άλλαξαν  “Το Κάτι” της Καίτης Γαρμπή, σε μια ειδική version μόνο για τα βραβεία.

Μια ιδιαίτερη στιγμή στη βραδιά, ήταν η εμφάνιση στη σκηνή του Γιώργου Θεοφάνους με την Πάολα να ερμηνεύουν το “Θυμό” και το “Δε σε φοβάμαι ουρανέ” με τη συμμετοχή του με τον Νίκου Nivo Βουρλιώτη.  Λίγο πριν το τέλος, η Έλενα Παπαρίζου ανέβηκε εκ νέου στη σκηνή, αυτή τη φορά για να τραγουδήσει μαζί με τον Αναστάσιο Ράμμο “Αν με Δεις να Κλαίω (Mad VMA 2017 Edit)” ενώ ο Snik μοιράστηκε τη σκηνή με τον  Kristian Kostov και τραγούδησαν μαζί τη διασκευή του “Beautiful Mess (Mad VMA 2017 Version)” το τραγούδι που πήρε την 2ηθεση στην Eurovision για την Βουλγαρία . Ο Μπάμπης Στόκας και οι Μέλισσες, δημιούργησαν σε ένα ατμοσφαιρικό σκηνικό μοναδικά “Το κύμα (Mad VMA 2017 Version)”. Στη σκηνή ανέβηκε  ο Κωνσταντίνος Αργυρός για να τραγουδήσει το “Ξημερώματα (Mad VMA 2017 Remix)” κρατώντας το κέφι σε υψηλά επίπεδα.

Μια συγκινητική στιγμή ακολούθησε με το βραβείο για το τραγούδι της χρονιάς να πηγαίνει στον Παντελή Παντελίδη για το “Θυμάμαι”. Το βραβείο παρέλαβαν τα αδέρφια του, που ευχαρίστησαν το κοινό για την αγάπη του στον ταλαντούχο τραγουδιστή.  Το show έκλεισε με την εμφάνιση της Πάολας η οποία ξεσήκωσε ολόκληρο το στάδιο με το χορό σε μια πολύ πρωτότυπο mash up του παραδοσιακού Λιανοχορταρούδια” με τo “Stanga” στο  “Στανγκοχορταρούδια”.

Οι απονεμητές, προερχόμενοι από το χώρο της μουσικής, της τηλεόρασης, του θεάτρου, αλλά και εμβληματικά πρόσωπα που έχουν συνδεθεί με τον θεσμό, έδωσαν το δικό τους λαμπερό και χιουμοριστικό τόνο στη βραδιά. Στο stage των Mad Video Music Awards 2017 by Coca-Cola and Aussie για να παραδώσουν τα βραβεία στους νικητές, βρέθηκαν αγαπημένα πρόσωπα: ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, η Κλέλια Ανδριολάτου, η Ευαγγελία Αραβανή, ο Γιώργος Θεοφάνους, η Έβελυν Καζατζόγλου, ο Κώστας Κοκκινάκης, η Βάσω Λασκαράκη, η Μαρία Μπεκατώρου, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, η Λάουρα Νάργες, η Αθηνά Οικονομάκου, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο Ιβάν Σβιτάιλο, η Μαίρη Συνατσάκη, η Σάσα Σταμάτη, ο Σάκης Τανιμανίδης, ο Τάσος Τρύφωνος, ο Αντώνης Τσαπατάκης,  η Ελένη Τσολάκη, ο Κώστας Φραγκολιάς, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, ο Λάμπρος Χούτος, ο Δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης και ο χρυσός Ολυμπιονίκης Ιωάννης Μελισανίδης.

 

Δείτε εικόνες:

Νίκος Παπαδάκης, Μαρίνα Πατούλη, Αλέξανδρος Πρίνος (Υποστηρικτής της
εκδήλωσης MEDIPRINOU)
Αλέξανδρος Πρίνος (Υποστηρικτής της εκδήλωσης MEDIPRINOU), Πάνος
Μουζουράκης
Αντώνης Λακιώτης (Υποστηρικτής της εκδήλωσης Λακιώτης Α.Ε.), Μαρία Αντωνά
Γιώργος Ντάβλας, Χριστίνα Μπόμπα, Σάκης Τανιμανίδης
Μαίρη Συνατσάκη, Γιώργος Ντάβλας, Ντορέττα Παπαδημητρίου
Δέσποινα Καϊσίδου, Κώστας Κοκκινάκης, Λάουρα Νάργες
Τάκης Γιαννέτος, Κώστας Μαρτάκης, Κατερίνα Γιαννέτου
Μαρία Σακελλαρίδη, Λάμπρος Χούτος, Μυρτώ Μαθιού
Joanna Misseli, Έβελυν Καζαντζόγλου
Ντόζια Κουρούπη, Αντώνης Κρασσάς
Άντζι Ρουμελιώτη Άντριους, Ντέιβιντ Άντριους, Τιτή Ντολαπτσή
Άντα Γιανέσκη, Καρολίνα Μιζάν
Θοδωρής Ελευθεριάδης, Θεοφανία Γκίβαλου
Νάταλι Δάλλα, Σταύρος Ντεμερτζής
Λεωνίδας Παναγάκος, Ανθούσα Παναγάκου
Μάγδα Τσέγκου, Σπύρος Μπούμπουρας
Νίκος Μίχαλος, Θάνος Μακρής
Κατερίνα Δάρα, Αλεξάνδρα Γρηγόρη ( απο την DOCA )
Αιμiλία Παπαθανασοπούλου
Γιώργος Καραβατάκης, Μιχαέλα Αγάπη Καραβατάκη
Ράνια Μουζουράκη, Δήμος Κατσιάβας
Ελένη Φουρέιρα
Ευαγγελία Αραβανή
Ντορέττα Παπαδημητρίου
Μαίρη Συνατσάκη
Ειρήνη Παπαδοπούλου
Βάσω Λασκαράκη, Αθηνά Οικονομάκου
Κώστας Μαρτάκης
Naya / Νάγια

Το official track των Μad VMA 2017 by Coca–Cola and Αussie ανήκε στους Playmen.

Ο σκηνοθέτης Φωκάς Ευαγγελινός ανέλαβε την stage-καλλιτεχνική σκηνοθεσία, και ο Δημήτρης Τσίγκος την τηλεοπτική σκηνοθεσία.

Το Lux lounge room μας μετέφερε  τον παλμό από τα backstage με συνεντεύξεις και Live συνδέσεις με τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες.

Το super uber cool i-bank payband της Εθνικής Τράπεζας σε συνεργασία με τη visa ήταν η αιτία για τη μοναδική εμπειρία που έζησαν 300 τυχεροί στο Golden Circle ακριβώς μπροστά στη σκηνή μετά από ένα αποκλειστικό pre event live performance με τον Βαγγέλη Κακουριώτη.

Το Athens Μetro Μall μέσα από το διαγωνισμό “dance off battle” έδωσε σε 2 νικητές την μοναδική ευκαιρία να ανέβουν στη σκηνή των βραβείων για να χορέψουν μαζί με το επίσημο dance crew της βραδιάς.

Ευχαριστούμε πολύ την  ΜΑC, επίσημο makeup partner των βραβείων, η οποία με τα προϊόντα της    επιμελήθηκε το μακιγιάζ των συντελεστών της βραδιάς.

Επίσης, ευχαριστούμε τα κομμωτήρια TELIS KIKERIS, που βρέθηκαν, στα μουσικά βραβεία, δημιουργώντας εντυπωσιακά χτενίσματα.

Η μεγάλη βραδιά ολοκληρώθηκε με ένα super party όπου η Cutty Sark προσέφερε ειδικά διαμορφωμένα cocktail και η Movenpick δρόσισε τους παρευρισκόμενους με τα εξαιρετικής ποιότητας παγωτά της.

 Η πρώτη προβολή των Mad Video Music Awards by Coca-Cola and Aussie θα πραγματοποιηθεί από τον ALPHA την Κυριακή 9 Ιουλίου στις 21:00.Μείνετε συντονισμένοι και παρακολουθήστε τον πιο επιτυχημένο μουσικό θεσμό της χώρας μας. 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία Stage : Φωκάς Ευαγγελινός

Τηλεοπτική Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τσίγκος

Program Director: Κωνσταντίνος Μπουρούνης

Creative & Music Director: Νίκος Τάγης

Executive Producer: Ορέστης Φασούλας

Οργάνωση Παραγωγής: Χάρης Φυσερός

Επιμέλεια Βραβείου: Vourakis

Σχεδιασμός Επικοινωνίας:Vourakis

Μεγάλοι χορηγοί:


Coca-Cola, Aussie
 
Υποστηρικτές:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ATHENS METRO MALL,  AXE,  LUX,  CARROTEN, BIOTEN, BU, CUTTY SHARKIREPAIR, MAC, MEDI ΠΡΙΝΟY, MOVENPICK, TELIS KIKERIS, ΕΚΟ, ΛΑΚΙΩΤΗΣ

Χορηγοί Επικοινωνίας:  

Alpha, Mad Radio 106.2, www.mad.gr, Love Radio, Δρόμος FM

 

(πατήστε το κουμπί)

Διαβάστε επίσης: 

Βίντεο. Η σέξι εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στα Mad Video Music Awards

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts