«Εμπλοκή» ποδοσφαιριστή στο δυστύχημα με την Porsche

Δύο εβδομάδες συμπληρώνονται από το φρικτό δυστύχημα που έλαβε χώρα στην Θήβα, όταν μία Porsche συγκρούστηκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα μ’ ένα Honda σ’ ένα σταθμευμένο πάρκινγκ της Εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας.  Ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ο οποίος ήταν ο οδηγός του Honda Civic και έχασε την γυναίκα του και το παιδί του, είχε τονίσει πως μερικά λεπτά μετά το ατύχημα, ο οδηγός από ένα αυτοκίνητο Audi R8 είχε βρεθεί στο σημείο και τον ρώτησε αν χρειαζόταν κάποια βοήθεια.

«Ήταν ένα Audi R8 πίσω του και πρέπει να πατιόντουσαν (σ.σ. να έκαναν κόντρες). Άδειος δρόμος δύο τέτοια αυτοκίνητα, πιθανολογώ, δεν είμαι σίγουρος, να είχαν σχέσεις ή φιλίες ή απλά να έτυχε… Δύο τέτοια αυτοκίνητα σε άδειο δρόμο… Μου είπε ο οδηγός του Audi αφού έκανε όπισθεν «θέλεις να σε βοηθήσω;». Ο οδηγός του έκλαιγε», ήταν τα λόγια του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το «Πρώτο Θέμα», τα videos που υπάρχουν από τα διόδια των Αφιδνών μέχρι το σημείο, επιβεβαιώνουν την ύπαρξη του Audi R8, αλλά δεν είχε εμπλακεί σε κόντρα με την μοιραία Porsche. Μάλιστα, η Αστυνομία προχώρησε στην ταυτοποίηση του οδηγού, ο οποίος είναι γνωστός ποδοσφαιριστής και αναμένεται να καταθέσει για το τραγικό δυστύχημα.

 

Πηγή

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts