Ενοχλημένος ο Μαυρίδης με τον Αλεξάνδρου! Συνεχίζεται η κόντρα στο Nomads

Αυτή η συγκεκριμένη κόντρα έχει ξεκινήσει από το πρώτο επεισόδιο του Nomads μεταξύ Γιώργου Μαυρίδη και Δημήτρη Αλεξάνδρου και φαίνεται πως γιγαντώνεται όσο περνάει ο καιρός. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, στο χθεσινό παιχνίδι, μίλησε κατά του Γιώργου Μαυρίδη, λέγοντας χαρακτηριστικά στην Αποστολία Ζώη «Αν δεν μπορείς, γίνε τατουατζής». Στο σημερινό επεισόδιο αναμένεται να παρακολουθήσουμε τη… συνέχεια, καθώς ο Γιώργος Μαυρίδης αντιδράει και ανοίγει διάλογο με τον Αλεξάνδρου.
Γ.Μ.: Παρεξηγήθηκα για το “γίνε τατουατζής”.

Δ.Α.: Δεν πήγαινε σε εσένα προσωπικά.

Γ.Μ.: Εντάξει, δεν έχει άλλο τατουατζή αυτό το παιχνίδι.

Στο τρέιλερ βλέπουμε τους δύο άντρες να ανταλλάσουν αυτές τις κουβέντες, ωστόσο, το σίγουρο είναι ότι δεν θα μείνουν εκεί και περιμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί η συγκεκριμένη κατάσταση.

Σήμερα οι τρεις ομάδες θα παλέψουν για την ασυλία. Πριν, όμως, μπουν στον αγωνιστικό χώρο, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τους επιφυλάσσει μια έκπληξη.

Η παραγωγή έφερε την οικογένεια από το ψαροχώρι, καθώς τα δύο μικρά κοριτσάκια ήταν πολύ στεναχωρημένα που έφυγαν από εκεί οι Ωκεανοί. Οι στιγμές που ακολουθούν είναι ιδιαίτερα συγκινητικές.

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου του Nomads:

https://www.youtube.com/watch?v=NLkfhWxyosA

Πηγή: zappit.gr

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts