Εντυπωσιακό Christmas Live Stage στο ATHENS METRO MALL

Τα Χριστούγεννα έχουν μπει για τα καλά στο ATHENS METRO MALL, αφού και φέτος το αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων, γιορτάζει την εορταστική περιόδο με εντυπωσιακά Christmas Live Stage.

Μετά την εντυπωσιακή εναρκτήρια συναυλία που έδωσαν ο Γιώργος Σαμπάνης μαζί με τους Goin’ Through, τη σκυτάλη πήραν ο Νίκος Μακρόπουλος μαζί με τους KINGS, οι οποίοι όπως ήταν φυσικό απογειώσαν με τα τραγούδια τους το κέφι του κόσμου που είχε κατακλύσει το ATHENS METRO MALL.

Μικροί και μεγάλοι, έζησαν για ακόμα μία φορά τη χαρά των γιορτών όπως μοναδικά την προσφέρει κάθε χρόνο το ATHENS METRO MALL και απόλαυσαν ένα λαμπερά χριστουγεννιάτικο, στολισμένο σκηνικό, shopping & διασκέδαση μέσα από τη μουσική σκηνή των Christmas Live Stage!

Christmas Live Stage

Έως τις 23 Δεκεμβρίου απολαμβάνουμε Χριστουγεννιάτικες στιγμές, shopping και μουσική στα Christmas Live Stage του  ATHENS METRO MALL:

  • Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου | Πέγκυ Ζήνα & Κώστας Δόξας, συμμετέχει η Άννα Καμαρινού
  • Σάββατο 23 Δεκεμβρίου | Ελένη Φουρέιρα & Dj Pitsi

Η είσοδος στα Christmas Live Stage του ATHENS METRO MALL είναι ελεύθερη! Μη χάσετε στιγμή γιατί από τις 6 το απόγευμα ο αγαπημένος ραδιοφωνικός σταθμός 92,3 Λάμψη fm θα μεταδίδει ζωντανά το πρόγραμμά του μέσα από τις εγκαταστάσεις του αγαπημένου σας εμπορικού κέντρου.

Σχετικά με το ATHENS METRO MALL

Το ATHENS METRO MALL με πέντε ορόφους για αγορές και ψυχαγωγία, αποτελεί την απόλυτη εμπειρία των καταναλωτών για κάθε στιγμή. Είναι στρατηγικά τοποθετημένο ακριβώς μπροστά στο μετρό του Αγίου Δημητρίου επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, αποτελώντας το μοναδικό εμπορικό κέντρο που προσφέρει τόσο μεγάλη ευκολία πρόσβασης. Το ATHENS METRO MALL παρέχει στους επισκέπτες του 95 καταστήματα ηγετικών brands που καλύπτουν κάθε ανάγκη, 18 χώρους εστίασης, 5 κινηματογραφικές αίθουσες, Super Market, παιδότοπο, τράπεζα και 1200 θέσεις πάρκινγκ. Τέλος, η ιδιαίτερη κατασκευή του, οι αρχιτεκτονικές γραμμές, ο άφθονος φωτισμός και το έντονο υγρό και πράσινο στοιχείο δημιουργούν τον ιδανικό χώρο χαλάρωσης και ψυχαγωγίας εναρμονισμένο με το αστικό περιβάλλον.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts