Εξέλιξη-βόμβα στον θάνατο του Παντελή Παντελίδη: Τι συνέβη στον μάρτυρα που βιντεοσκόπησε τα πρώτα λεπτά της μοιραίας σύγκρουσης

Οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Παντελή Παντελίδη είναι ραγδαίες.

Πληροφορίες, αναφέρουν πως η οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή, έχει πολλά παράπονα από τις καθυστερήσεις και την αδυναμία των ανακριτών αρχών να ικανοποιήσουν τα αιτήματά τους προκειμένου να διελευκανθεί πλήρως η υπόθεση.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση, όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα», του τροχαίου δυστυχήματος, ο οποίος κατέγραψε με το κινητό του τα πρώτα λεπτά της μοιραίας πρόσκρουσης και ήταν διατεθειμένος να καταθέσει όλα όσα φρικτά είδε να διαδραματίζονται μπροστά στα μάτια του στις αρμόδιες αρχές.

Η οικογένεια Παντελίδη κατέθεσε το αίτημα στην τροχαία Ελληνικού, προκειμένου να κληθεί ο συγκεκριμένος μάρτυρας για κατάθεση. Ωστόσο μια εβδομάδα αργότερα συνέβη ένα γεγονός το οποίο είναι μυστήριο δημιουργώντας διάφορους συνειρμούς.

Ένας άγνωστος άνδρας πλησίασε τον μάρτυρα και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες του επιτέθηκε ξυλοκοπώντας τον άγρια. Το μυστηριώδες άτομο δεν έχει εντοπιστεί από τις αρχές και ο μάρτυρας ο οποίος έχει υποστεί ισχυρό σοκ είναι τρομοκρατημένος. Μάλιστα συνδέει την επίθεση με την πρόθεσή του να καταθέσει για το Τροχαίο και πλέον διστάζει να το κάνει.

Να ξεκαθαρίσουμε πως δεν κατηγορούμε ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ την κοπέλα (την οποία δεν γνωρίζουμε προσωπικά)  και δεν παίρνουμε θέση στην υπόθεση, απλά μεταφέρουμε την είδηση. 

 

Πηγή

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts