Ηλεία: Τραγικό: Έφυγε λίγο πριν έρθει στον κόσμο το δεύτερο παιδί του

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ο 31χρονος Ευρυβιάδης Κόττας θα έφευγε από τη ζωή, λίγες ημέρες πριν γεννήσει η γυναίκα του το δεύτερο παιδί τους. Συντερτριμένος ο πατέρας του, που είδε μπροστά στα μάτια του το παιδί του να αργοσβήνει, τον συνοδεύει αυτή την ώρα στη τελευταία του κατοικία. Η σύζυγός του Γωγώ αδυνατεί να πιστέψει τον ξαφνικό χαμό του άντρα της, καθώς κυοφορεί το παιδί του. Σε λίγες μέρες θα πήγαιναν μαζί στο μαευτήριο για να γεννήσει και τώρα τον συνοδεύει για το ύστατο αντίο…

Η μοίρα είχε γράψει άλλα για αυτόν και την οικογένεια του. Καταπλακώθηκε από μεταλλικά πάνελ καλουπώματος τσιμέντου κατά τη διάρκεια εργασιών και όσο κι αν προσπάθησαν οι γιατροί να τον κρατήσουν στη ζωή, υπέκυψε στα τραύματά του. Ο δήμαρχος Hλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, που είναι πολύ στενός φίλος της οικογενείας, μίλησε στο protothema.gr για τον άτυχο Ευρυβιάδη.

«Ένας βιοπαλαιστής, ένα παιδάκι που με τον πατέρα του και τα αδέρφια του δουλεύουν από μικρά παιδιά. Τον ήξερα από μικρό παιδάκι και αυτόν και τη γυναίκα του που την άφησε μόνη της με ένα παιδί στην αγκαλιά δύο ετών και το άλλο μέσα στην κοιλιά της. Άτυχο παιδί όμως ο Ευρυβιάδης γιατί πριν λίγο καιρό είχε πέσει από μια οικοδομή αλλά σώθηκε. Είχε ταλαιπωρηθεί με ένα άλλο σοβαρότατο πρόβλημα υγείας το οποίο το ξεπέρασε και αυτό και τώρα τελείως άδικα και ξαφνικά έφυγε από τη ζωή. Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτή την τραγική κατάληξη που είχε ο Ευρυβιάδης μας», λέει.

Το χρονικό της τραγωδίας
Ο 31χρονος εργαζόταν στο έργο που εκτελείται κοντά στον άξονα της «Ολυμπίας Οδού» λίγο πριν το Γεράκι Αμαλιάδας, για την κατασκευή μιας υδατοδεξαμενής. Η ώρα ήταν λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι και το συνεργείο συνέχιζε τις εργασίες που είχε ξεκινήσει από το πρωί, έβγαζε δηλαδή τα καλούπια από τη δεξαμενή, σε μία δύσκολη ημέρα καθώς έπνεαν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή.

Ο 31χρονος Ευρυβιάδης επεχείρησε να βγάλει ένα καλούπι και η κίνησή του αποδείχτηκε μοιραία αφού έπεσε ολόκληρο το πάνελ επάνω στο στήθος του. Ο άτυχος 31χρονος βρέθηκε καταπλακωμένος έχοντας περίπου 400 κιλά επάνω στο στέρνο του…

Αμέσως ο πατέρας του και οι υπόλοιποι που βρίσκονταν στο έργο έτρεξαν να του προσφέρουν βοήθεια, κατάφεραν να απομακρύνουν από πάνω του το πάνελ και για να μην χάσουν χρόνο τον έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο και τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας. Οι γιατροί διαπίστωσαν από την πρώτη στιγμή ότι ο 31χρονος ήταν κλινικά νεκρός, ωστόσο κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια, τον διασωλήνωσαν και τον έβαλαν στο χειρουργείο. Προσπάθησαν μέχρι την ύστατη ώρα να τον επαναφέρουν, ωστόσο όλα ήταν μάταια.

Πηγή

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts