Ημερήσεις προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 23/1

ΚΡΙΟΣ

Η κυκλοθυμία θα εξακολουθήσει να βαδίζει μαζί σου και θα δυσκολέψει την επικοινωνία ακόμα και με τους στενούς σου συνεργάτες αλλά και τον/τη σύντροφό σου. Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Αιγόκερω θα δημιουργήσει παρανοήσεις και παρεξηγήσεις με ανθρώπους του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος. Το απόγευμα το άλλο τετράγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται και εκείνος στον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις επίδειξη ισχύος. Απόφυγε το καθώς μπορεί προσωρινά να αντλήσεις ικανοποίηση από αυτό όμως θα δημιουργήσει και προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Σήμερα δεν θα είναι εύκολο να διαφωνήσει κανείς μαζί σου- ούτε το ταίρι σου- καθώς θα είσαι απόλυτος/η αυτό όμως θα πρέπει να το κοιτάξεις. Αν είσαι ελεύθερος/η οι δικές σου λάθος κινήσεις μπορεί να κοστίσουν μια νέα γνωριμία.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι σκέψεις σου θα είναι υπεύθυνες για τον εκνευρισμό σου σήμερα καθώς για κάθε λύση που θα σκέφτεσαι θα σου δημιουργούν και ένα πρόβλημα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και δεν θα σε αφήσει να βαρεθείς καθώς όλο και κάτι θα έρθει στο μυαλό σου που θα σε αγχώσει. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Αιγόκερω θα δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία που θα ξεκινούν από την καχυποψία σου. Το άλλο τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα το απόγευμα θα εντείνει τις ανασφάλειες σου και τη νευρικότητα σου. Προσπάθησε να το καλύψεις αλλιώς κινδυνεύεις να παρεξηγηθείς!

Μια διαφωνία με το ταίρι σου μπορεί να πάρει επικές διαστάσεις σήμερα κυρίως αν εσύ αποφασίσεις να θυμηθείς και ζητήματα του παρελθόντος που έχουν κλείσει. Αν είσαι ελεύθερος/η θα κάνεις τα πάντα να κατακτήσεις αυτόν/ην που θέλεις, αλλά σήμερα θα πρέπει να είσαι λίγο πιο χαλαρός/η στις αισθηματικές σου προσεγγίσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η άποψη σου θα είναι σωστή και απαράβατη και δεν θα έχεις καμία διάθεση να τη διαπραγματευτείς πόσο μάλλον να την αλλάξεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Αιγόκερω όχι μόνο δεν θα ευνοήσει συζητήσεις και ανταλλαγές απόψεων τουναντίον μπορεί να δημιουργήσει  και παρεξηγήσεις με φίλους σου. Το άλλο τετράγωνο που σχηματίζει το απόγευμα με τον Πλούτωνα θα εντείνει τις απολυταρχικές τάσεις που θα έχεις σήμερα. Κράτησε τη ψυχραιμία σου και μην εκνευριστείς αν κάποιος/α φίλος/η ή συνάδελφος σου δεν κατανοήσει τις επιθυμίες σου και τα θέλω σου σήμερα.

Η ενασχόληση μαζί με το ταίρι σου σε κάποιο συγκεκριμένο σκοπό μπορεί να φέρει εντάσεις και διαφωνίες μεταξύ σας για αυτό αποφύγετε τις στενές επαφές σήμερα. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε καθώς ενδέχεται να δώσεις λάθος δείγματα σε μια νέα γνωριμία.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέματα και αποφάσεις που έχουν να κάνουν με τη δουλειά ή με την αλλαγή της δουλειάς σου σε ταλανίζουν και σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Κριό δημιουργεί ερωτήματα επαγγελματικής φύσεως.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει παρανοήσεις και παρεξηγήσεις ιδιαίτερα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Τα πολλά λόγια όχι μόνο είναι φτώχεια σήμερα αλλά μπορούν να σε βάλουν και σε μπελάδες για αυτό απόφυγε τα. Το τετράγωνο με τον Πλούτωνα το απόγευμα θα σε βάλει στη διαδικασία να πετύχεις αυτό που θέλεις με οποιαδήποτε θυσία και κόστος. Πρόσεξε καθώς αυτή η ανάγκη σου θα σε κάνει να φανείς αλαζόνας.

Το ταίρι σου μπορεί να σε προειδοποιήσει πως το παραμελείς και ενώ έχει δίκιο εσύ θα βρεις τρόπο να του ζητήσεις και τα ρέστα! Αν είσαι ελεύθερος/η ένα επικοινωνιακό λάθος μπορεί να σε εκθέσει σε μια νέα γνωριμία και στους ανθρώπους που την περιβάλλουν.

 

ΛΕΩΝ

Η ανάγκη σου να συλλέξεις νέες πληροφορίες θα είναι μία από τις βασικές σου ανάγκες και σήμερα καθώς θέλεις διακαώς να αυξήσεις τις γνώσεις σου και να μάθεις νέα πράγματα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό  και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Αιγόκερω θα δημιουργήσει δυσκολίες στη συνεννόηση με τους άλλους ιδιαίτερα αν το “φλέγον ζήτημα” σχετίζεται με δουλειές και υποχρεώσεις. Το απόγευμα το τετράγωνο με τον Πλούτωνα θα σε κάνει να φανατιστείς με τις ιδέες σου. Αυτό μπορεί να γίνει η αφορμή για να συγκρουστείς με ανθρώπους που θα επιχειρήσουν να σε αμφισβητήσουν ή απλώς να εκθέσουν τη δική τους άποψη. Κράτησε τη χειμαρρώδη διάθεση σου και μην κάνεις επανάσταση σήμερα!

Σήμερα οι συγκρούσεις με τον/τη σύντροφό σου θα είναι για ιδεολογικούς λόγους καθώς θα διαπιστώσεις πως έχετε τελείως διαφορετική προσέγγιση σε κάποιο τέτοιου είδους θέμα. Αν είσαι ελεύθερος/η το στενό μαρκάρισμα σε αυτόν/η που σου αρέσει ενέχει κινδύνους παρεξηγήσεων σήμερα!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σου δημιουργεί συναισθηματική δυσφορία εξαιτίας μικρών αφορμών και σκέψεων που θα σε γυρίσουν σε καταστάσεις του παρελθόντος. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Αιγόκερω θα δημιουργήσει μπερδέματα στη σχέση με το/η σύντροφό σου ή σε μια αισθηματική προσέγγιση εξαιτίας επικοινωνιακών λαθών. Το άλλο τετράγωνο με τον Πλούτωνα το απόγευμα θα ενισχύσει την καχυποψία σου και αυτό θα γίνει αντιληπτό σε κάθε συνδιαλλαγή και επαφή με τους γύρω σου. Ιδιαίτερη προσοχή σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα καθώς υπάρχει κίνδυνος λάθος εκτιμήσεων.

Σήμερα θα προσπαθήσεις με κάθε τρόπο να κυριαρχήσεις και να έχεις το πάνω χέρι στη σχέση με το ταίρι σου αλλά ο τρόπος που θα το κάνεις θα φέρει συγκρούσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε τα επικοινωνιακά λάθη καθώς μπορεί να δώσουν λάθος δείγματα σε μια νέα γνωριμία.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες καθώς εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο για διάφορους λόγους. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Αιγόκερω δεν θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις αυτά που θέλεις και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η κατά τη διατύπωση, αν δεν θέλεις να παρεξηγηθούν τα λεγόμενα σου. Η ημέρα δεν ενδείκνυται για συμβόλαια, υπογραφές και συμφωνίες για αυτό μην τα επιδιώξεις. Το απόγευμα το τετράγωνο με τον Πλούτωνα προσδώσει αυταρχικές τάσεις στη συμπεριφορά σου προς τους συνεργάτες και το/η σύντροφό σου. Προσπάθησε να τις κατευνάσεις αν δεν θέλεις να πληγούν οι διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Σήμερα θα προσπαθήσεις να πείσεις το ταίρι σου με κάθε τρόπο πως έχεις δίκιο όμως ο τρόπος σου πιθανό να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από τα προσδοκώμενα. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα θα δημιουργήσει σύγχυση σε πρόσφατες γνωριμίες για αυτό κράτησε μια στάση αναμονής.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι υποχρεώσεις θα είναι αρκετές και σήμερα και είναι πιθανό κάποιες από αυτές να προκύψουν έκτακτα αναγκάζοντας σε να επιταχύνεις προκειμένου να τις φέρεις εις πέρας. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Αιγόκερω δεν θα βοηθήσει την επικοινωνία σου, για αυτό πάρε τα μέτρα σου. Μη ξεκινήσεις οποιαδήποτε σημαντική εργασία αν δεν έχεις βεβαιωθεί πως έχεις ελέγξει κάθε λεπτομέρεια που απαιτείται για την εκτέλεση της. Το άλλο τετράγωνο που θα σχηματίσει το απόγευμα με τον Πλούτωνα θα σε κάνει ισχυρογνώμων εντείνοντας τα θέματα που μπορεί να υπάρχουν ήδη. Ιδιαίτερη προσοχή στο εργασιακό σου περιβάλλον αν δεν θέλεις να δημιουργηθεί αναστάτωση.

Σήμερα θα έχεις αρκετές δουλειές όμως δεν σου φταίει το ταίρι σου, για αυτό προσπάθησε να μην εκτονώσεις τα νεύρα της ημέρας στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η οι νέες γνωριμίες θα χρειαστεί να περιμένουν καθώς έχεις δουλειές και νεύρα σήμερα!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να ευνοεί τις επαφές με τον φιλικό σου περίγυρο και το/η σύντροφό σου όμως σήμερα θα χρειαστεί να δώσεις παραπάνω προσοχή! Αιτία είναι το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Αιγόκερω και μπορεί να σου δημιουργήσει θέματα συνεννόησης και επικοινωνίας που θα χαλάσουν για λίγο το καλό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τους άλλους. Το άλλο τετράγωνο με τον Πλούτωνα το απόγευμα θα σε κάνει αδιάκριτο/η καθώς θα έχεις την τάση να επέμβεις όχι μόνο σε θέματα των φίλων αλλά και του/ης συντρόφου σου. Προσπάθησε να το διαχειριστείς αν δεν θέλεις να παρεξηγηθείς.

Σήμερα θα έχεις την τάση να μπερδέψεις την αγάπη και τον έρωτα με την καταπίεση και εσύ δεν είσαι τέτοιος άνθρωπος για αυτό πρέπει να επανέλθεις! Αν είσαι ελεύθερος/η ο έρωτας θα σε παρακινήσει να κάνεις πράγματα τα οποία τελικά θα σε ζημιώσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα πριν αποφασίσεις οτιδήποτε θα ζητήσεις και τη γνώμη της οικογένειας σου αλλά σε περίπτωση που αυτό που θα ακούσεις δεν θα σου αρέσει τότε θα κάνεις τα πάντα για να τους την αλλάξεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο σου μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις οικογενειακές σχέσεις λόγω παρεξηγήσεων και παρανοήσεων. Η ημέρα δεν είναι ευνοϊκή για να βρεις το δίκιο σου σε ζητήματα που σε απασχολούν για αυτό καλύτερα να μην πεις πολλά. Το άλλο τετράγωνο με τον Πλούτωνα το απόγευμα θα σε κάνει να μη δεχτείς εύκολα μια γνώμη διαφορετική από τη δική σου ακόμα και αν εσύ τη ζήτησες. Πρόσεξε καθώς μπορεί να παρασυρθείς και να δείξεις ένα σκληρό πρόσωπο που δεν έχεις.

Σήμερα θα λάβεις υπό όψιν σου το ταίρι σου μόνο σε περίπτωση που συγκλίνουν οι απόψεις σας διαφορετικά θα το αγνοήσεις πανηγυρικά. Αν είσαι ελεύθερος/η κράτησε αποστάσεις από αυτόν/ην που θέλεις καθώς σήμερα δεν θα μπορέσεις να δείξεις τα καλά στοιχεία της προσωπικότητας σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να τονίζει την ανάγκη σου να προβάλεις τις σκέψεις σου, τις απόψεις σου και τις ιδέες σου στον περίγυρο σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Αιγόκερω θα δημιουργήσει μια δυσκολία σε όλα αυτά καθώς θα παρατηρήσεις πως δεν κινείσαι στο ίδιο μήκος κύματος με τους γύρω σου. Το άλλο τετράγωνο με τον Πλούτωνα το απόγευμα, θα σε κάνει να προβάλλεις αυτά που θέλεις με επιτακτικό και απόλυτο τρόπο και αυτό θα φέρει αναταραχές. Πρόσεξε ιδιαίτερα τις σχέσεις με στενούς συγγενείς σου όπως αδέλφια και ξαδέλφια καθώς θα είναι οι πρώτοι που θα “πληγούν”.

Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς ενδέχεται να τσακωθείς με το/η σύντροφό σου λόγω λάθος συνεννόησης. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε τα επικοινωνιακά παραστρατήματα προς τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει σε προσωπικό επίπεδο.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η ημέρα θα ξεκινήσει με ένα αίσθημα ανασφάλειας να πλανάται καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως χρειάζεσαι να κάνεις κάτι για να μη νιώθεις μετέωρος/η.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και σε παρακινεί να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου ζητήματα καθώς αυτό είναι μια καλή αρχή για να νιώσεις πιο σίγουρος/η. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Αιγόκερω θα προσδώσει ένα βαθμό δυσκολίας καθώς θα δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία. Πρόσεξε να μην υπογράψεις τίποτα αν δεν είσαι σίγουρος/η πως  έχεις καταλάβει απόλυτα τον τρόπο που θα σε δεσμεύσει. Το άλλο τετράγωνο με τον Πλούτωνα το απόγευμα θα κάνει επιτακτική την ανάγκη σου για απόκτηση υλικών αγαθών και μπορεί να μη δεις τυχόν κινδύνους που θα δημιουργηθούν από αυτό.

Σήμερα λόγω της ανασφάλειας σου μπορεί να γίνεις πιεστικός/η με το ταίρι σου και αυτό σίγουρα δεν θα καταφέρεις να το δικαιολογήσεις όσο και να προσπαθήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μη δώσεις ελπίδες σε κάποιον/α που δεν θέλεις μόνο για να ενισχύσεις την αυτοπεποίθηση σου!

 

Αυτό σε ενδιαφέρει:

Αυτό σε ενδιαφέρει:Κάνε δική σου τη μηχανή Iperespresso Illy που βλέπεις στη φωτογραφία+1 κούτα κάψουλες!

Μάνος Πίντζης: «Είχε Ειπωθεί Ότι Ο Καλυβάτσης Έστησε Ολόκληρη Σκευωρία…»

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts