Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 10/1

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα οι κρυφές σου σκέψεις θα έρθουν στην επιφάνεια και θα σου προκαλέσουν δυσθυμία καθώς θα έχεις την τάση να τα πάρεις όλα πολύ σοβαρά, ακόμα και αυτά που δεν χρειάζεται. Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και δεν θα σε αφήσει να είσαι διαλλακτικός/η με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να χαλαρώσεις. Η γενικότερη ανησυχία σου πιθανό να δημιουργήσει εντάσεις για αυτό απόφυγε τις στενές επαφές με συνεργάτες, συνεταίρους αλλά και το/η σύντροφο σου καθώς δεν θα έχεις ειρηνικές διαθέσεις!

Επίλεξε να κάνεις έρωτα και όχι πόλεμο με το ταίρι σου καθώς σήμερα θα είναι εύκολο να περάσεις από τη μια κατάσταση στην άλλη. Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να βρεις μια ισορροπία ανάμεσα στο πάθος και τη λογική.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα η προσοχή σου θα στραφεί σε θέματα σχέσεων καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και θα σε κάνει να δώσεις προτεραιότητα σε αυτόν τον τομέα. Οι στενοί σου συνεργάτες και ο/η σύντροφος θα είναι εκείνοι που θα έχουν μεγάλη επιρροή με τη γνώμη τους και μπορεί να σε παρασύρουν σε αποφάσεις που δεν ανήκουν στο δικό σου τρόπο σκέψης. Επίλεξε αν θα ακολουθήσεις τις συμβουλές τους και μη ξεχνάς πως την ευθύνη των αποφάσεων σου θα την έχεις εσύ. Η ημέρα είναι ευνοϊκή για συζητήσεις που αφορούν ένα νέο εγχείρημα σου ή μια νέα συνεργασία αλλά μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις πριν αξιολογήσεις τις προτάσεις που θα έχεις.

Το ταίρι σου θα σε επηρεάσει αρκετά με τη γνώμη του σήμερα και μπορεί να σε παρασύρει σε λάθος αποφάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μια συνάντηση θα σου εξάψει το ενδιαφέρον και θα σε βάλει στη διαδικασία να σκεφτείς μια νέα σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ημέρα θα είναι αρκετά απαιτητική σήμερα και πιθανό να χρειαστεί να αλλάξεις για λίγο το ημερήσιο πλάνο σου ώστε να καταφέρεις να “συμμαζέψεις” τις υποχρεώσεις σου. Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και μπορεί να φέρει εργασιακές εκκρεμότητες στο προσκήνιο ή ακόμα και οικογενειακές, καθώς κάποιος δικός σου μπορεί να χρειαστεί τη συνδρομή σου σε κάποια δουλειά. Είναι πιθανό να χρειαστεί να θυσιάσεις τον ελεύθερο σου χρόνο αλλά σκέψου πως αξίζει καθώς θα τελειώνεις με τις υποχρεώσεις σου!

Το ταίρι σου μπορεί να μην έχει άπλετο χρόνο μαζί σου λόγω των υποχρεώσεων σου, αλλά είναι στο χέρι σου να περάσετε όμορφα ακόμα και με περιορισμένο χρόνο. Αν είσαι ελεύθερος/η σήμερα δεν θα έχεις αρκετό χρόνο για τα προσωπικά σου ζητήματα για αυτό καλύτερα να τα κρατήσεις σε αναμονή και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα διαπιστώσεις πως η διάθεση σου θα πάρει την ανιούσα καθώς η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται και η Σελήνη που έχει περάσει στο Σκορπιό θα ενισχύσει αυτό το συναίσθημα! Επίλεξε να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν ή να βρεις ένα καινούριο χόμπι για να γεμίσεις ευχάριστα τις ελεύθερες σου ώρες. Ο έρωτας θα έχει τον πρώτο λόγο σήμερα και αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου τότε το φλερτ θα γίνει η κύρια ασχολία σου, καθώς η δημοτικότητα στο φιλικό σου περιβάλλον θα ανέβει κατακόρυφα!

Αφιέρωσε χρόνο στο ταίρι σου σήμερα καθώς ο έρωτας θα παίξει μεγάλο ρόλο στη διάθεση σου! Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ μπορεί να φέρει νέες γνωριμίες που θα σου φτιάξουν τη διάθεση αρκεί να προσέξεις τον ύπερ-ενθουσιασμό σου!

 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts