Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 16/1

ΚΡΙΟΣ

Τα επαγγελματικά σου θέματα εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω θα φέρει εξελίξεις που είναι αδύνατο να αγνοήσεις! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα δυσκολέψει τις καταστάσεις καθώς θα σε κάνει να θέλεις πάση θυσία να καταφέρεις αυτό που έχεις κατά νου. Προσπάθησε να μην αφήσεις τις φιλοδοξίες σου να σε εξουσιάσουν αν δεν θέλεις να παρασυρθείς από αυτές και να κάνεις πράγματα για τα οποία θα μετανιώσεις λίγο αργότερα. Κράτησε τα προσχήματα και επικαλέσου τη λογική σου προκειμένου να σε βοηθήσει! Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό ο οποίος θα προκαλέσει προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Σήμερα σε περίπτωση που το ταίρι σου κάνει παράπονα πως το παραμελείς όχι μόνο δεν θα το ακούσεις αλλά δεν θα διστάσεις να του ζητήσεις και τα ρέστα! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα επαγγελματική γνωριμία θα σε εξιτάρει και προσωπικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα ψάξεις ευκαιρίες για να αποκτήσεις νέες γνώσεις σχετικές με κάποιο θέμα που σε ενδιαφέρει και θα περάσεις αρκετό χρόνο ψάχνοντας! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα σε κάνει να φτάσεις μέχρι τα άκρα προκειμένου να υπερασπιστείς τις απόψεις σου στους ανθρώπους με τους οποίους θα ξεκινήσεις μια συζήτηση. Χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η καθώς σε περίπτωση που νιώθεις πως σε αμφισβητούν θα εκνευριστείς πολύ και δεν θα κρατήσεις το καλό σου κοινωνικό προφίλ. Το απόγευμα θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό από τον Κριό και θα εξεγερθείς πιο έντονα προκειμένου να υπερασπιστείς τις απόψεις σου.

Μια διαφωνία με το ταίρι σου θα ξυπνήσει τις εκδικητικές σου τάσεις αλλά με αυτό τον τρόπο θα ανοίξεις τους ασκούς του Αιόλου. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα μπορέσει να ξεκινήσει αν καταφέρεις να αποδεχτείς πως πιθανό να έχει διαφορετικές απόψεις από εσένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να σου δημιουργεί συναισθηματική αναστάτωση με αφορμή απωθημένα του παρελθόντος που θα μονοπωλήσουν τη σκέψη σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό και θα φέρει προβλήματα στις σχέσεις με τον/τη σύντροφό σου. Αφορμή για αυτό θα γίνει το γεγονός πως θα είσαι ιδιαίτερα κτητικός/η με τους ανθρώπους που θεωρείς δικούς σου με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν θέματα. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σε εξεγείρει καθώς θα σου δημιουργήσει νεύρα! Προσπάθησε να θυμηθείς πως η ζήλεια και τα νεύρα δεν ταιριάζουν σε ένα ζώδιο του αέρα ώστε να επανέλθεις!

Σήμερα μπορεί να γίνεις πιεστικός/η με το ταίρι σου ακόμα και άθελα σου για αυτό θα πρέπει να σκέφτεσαι διπλά κάθε κίνηση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία χρειάζεται αέρα για να μπορέσει να εξελιχθεί…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η προσοχή σου εξακολουθεί να βρίσκεται στους συνεργάτες και το/η σύντροφό σου καθώς εκείνοι θα αποτελέσουν το βαρόμετρο για κάθε απόφαση σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα σε παρασύρει σε παιχνίδια δύναμης και επίδειξης ισχύος. Αυτό θα γίνει η αφορμή για να δημιουργηθούν μεγάλα προβλήματα σε σχέσεις προσωπικού και επαγγελματικού επιπέδου καθώς αυτό δεν θα είναι ευπρόσδεκτο. Προσπάθησε να συγκρατήσεις τις άγριες διαθέσεις σου ώστε να διαφυλάξεις σημαντικές για εσένα σχέσεις. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό και θα δυσκολέψει τις βλέψεις σου.

Σήμερα θα νιώσεις την επιθυμία να πεις στο ταίρι σου οτιδήποτε έχεις κρατήσει μέχρι σήμερα αλλά μετά να θυμάσαι πως η σχέση σας δεν θα είναι πλέον η ίδια. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα σε μεταμορφώσει…

ΛΕΩΝ

Η ημέρα σήμερα θα είναι πιεστική καθώς θα σε αναγκάσει να ασχοληθείς με δουλειές και υποχρεώσεις που δεν σου αρέσουν καθόλου αλλά δεν θα μπορέσεις να τις αποφύγεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να σου δημιουργεί τύψεις κάθε φορά που θα επιχειρείς να αφήσεις κάποια δουλειά που πρέπει να κάνεις για άλλη ημέρα. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα δημιουργήσει νεύρα και η συμπεριφορά σου δεν θα είναι η κατάλληλη. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό θα εντείνει τον εκνευρισμό σου ακόμα περισσότερο. Προσπάθησε να επικαλεστείς τη διπλωματία σου καθώς είναι ο μόνος τρόπος να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου ανώδυνα!

Σήμερα θα δεις τη συνάντηση με το ταίρι σου σαν υποχρέωση για αυτό καλύτερα να μην το κάνεις αν είσαι κουρασμένος/η. Αν είσαι ελεύθερος/η αυτός/η που θέλεις μπορεί να σε εκνευρίσει αλλά μάλλον κι εσύ ψάχνεις ευκαιρία να εκνευριστείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα είσαι αποφασισμένος/η να περάσεις την ημέρα όπως ακριβώς την έχεις φανταστεί και δεν θα σε νοιάξει καθόλου αν έχεις δουλειές και υποχρεώσεις! Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και σε προκαλεί να το ρίξεις έξω! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα αλλά και το τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό θα σου προκαλέσουν την αίσθηση πως όλα είναι ανιαρά και βαρετά και θα χρειαστείς μεγάλες συγκινήσεις προκειμένου να ξυπνήσεις. Οτιδήποτε απαγορεύεται θα σου φτιάξει το κέφι σήμερα αλλά καλύτερα να αποφύγεις τα μεγάλα ρίσκο καθώς θα έχουν και μεγάλο τίμημα!

Σήμερα θα αναζητήσεις την περιπέτεια είτε έχεις βρει το ταίρι σου είτε όχι! Αν το έχεις βρει θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η καθώς η περιπέτεια θα έχει και ένα τίμημα! Αν είσαι ελεύθερος/η θα καταφέρεις αυτό που θέλεις!

ΖΥΓΟΣ

Τα οικογενειακά σου θέματα θα βρεθούν στο προσκήνιο και σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω  και να σου δημιουργεί την ανάγκη να τακτοποιήσεις κάποιες υποθέσεις που σχετίζονται με τα “εν οίκω”. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον  Πλούτωνα θα σου προκαλέσει απολυταρχικές τάσεις με αποτέλεσμα να μη δεχτείς εύκολα τη γνώμη κανενός. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει δυσφορία ιδιαίτερα στις σχέσεις με τους οικείους σου. Το τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό το απόγευμα θα εντείνει τη δυσφορία και θα σε βγάλει εκτός ορίων. Σκέψου τις συνέπειες που μπορεί να έχουν οι κινήσεις σου και μην τις αφήσεις να σε εκθέσουν…

Σήμερα θα είσαι επιφυλακτικός/η με τον/την σύντροφό σου καθώς πιθανό να νιώσεις πως κάτι μέσα σου έχει αλλάξει αλλά μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. Αν είσαι ελεύθερος/η η κατάσταση στην προσωπική σου ζωή μπορεί να αλλάξει άρδην και είναι στο χέρι σου ποια κατεύθυνση θα πάρει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επικοινωνιακή σου διάθεση θα είναι αισθητή στους γύρω σου σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω ευνοεί τις δημόσιες σχέσεις. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα δεν είναι ιδανική για αυτά που έχεις κατά νου και θα πρέπει να καταβάλεις προσπάθεια για να μη γίνεις απότομος/η. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει το απόγευμα με τον Ουρανό από τον Κριό θα ρίξει στο τραπέζι των συζητήσεων απόψεις και ιδέες που θα σε εκνευρίσουν και δεν θα σου αρέσουν καθόλου. Ιδιαίτερη προσοχή δώσε και στον τρόπο που οδηγείς καθώς η βιασύνη σου μπορεί να δημιουργήσει ατυχήματα!

Μια διαφωνία μπορεί να πάρει μεγάλες διαστάσεις καθώς η ανάγκη σου να κάνεις το ταίρι σου να συμφωνήσει μαζί σου είναι έντονη. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε τις επικοινωνιακές σχέσεις με αυτόν/ην που θέλεις καθώς μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ημέρα θα ξεκινήσει με οικονομικές ανησυχίες απόρροια των υπολογισμών σου καθώς πιθανό να διαπιστώσεις πως το ταμείο είναι μείον. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα σε κάνει να θέλεις πάση θυσία να βγεις κερδισμένος/η μέσα από οικονομικές συμφωνίες και διευθετήσεις. Αυτό μπορείς να το καταφέρεις αλλά πρόσεξε καθώς μπορεί να υπάρξει κάποιο τίμημα. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό το απόγευμα, θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό και ιδιαίτερα αν βρεθεί κάποιος/α να σε αμφισβητήσει. Πάρε βαθιές ανάσες και επικεντρώσου στους στόχους σου!

Το ταίρι σου δεν θα σε απασχολήσει σήμερα γιατί το μυαλό σου είναι αλλού, παρά μόνο αν ξοδέψει χρήματα καθώς αυτό θα είναι το αδύναμο σημείο σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μη δεις μια κατάκτηση σου σαν δεδομένη καθώς μπορεί να βρει τρόπο να σε εκπλήξει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και θα σε φέρει στο προσκήνιο καθώς η αλήθεια είναι πως σήμερα θα είσαι αρκετά απαιτητικός/η με τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα σε κάνει απόλυτο/η με τις απόψεις σου και είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει στρατόπεδα μεταξύ εσένα και των άλλων, ακόμα και αν αυτοί οι άλλοι ανήκουν στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον  Κριό θα δημιουργήσει εντάσεις στην οικογενειακή εστία αλλά και σε επαγγελματικά θέματα.  Προσπάθησε να κατευνάσεις τον εκνευρισμό σου καθώς μπορεί να γίνεις άδικος/η με τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς με αποτέλεσμα και οι άλλοι να αντιδράσουν και εσύ να εκτεθείς.

Οι διαφωνίες με τον/τη σύντροφό σου θα εγείρουν ζητήματα και θα φέρουν στο προσκήνιο και θέματα που “καίνε” χωρίς να καταφέρεις να τα λύσεις για αυτό απόφυγε τες. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα και τα νεύρα σου δεν είναι ιδανικά για αισθηματικά ζητήματα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να σου θυμίζει ζητήματα που σχετίζονται με τις ανησυχίες σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα σου δημιουργήσει απολυταρχικές τάσεις με αποτέλεσμα να γίνεις σκληρός/η με τον περίγυρο σου εξαιτίας της καχυποψία σου. Το απόγευμα το περίεργο κλίμα θα ενταθεί καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κριό θα είναι το κερασάκι στην τούρτα. Αν συγκρατήσεις τα νεύρα σου τότε θα καταφέρεις να μη δημιουργήσεις επιπλέον θέματα για να σκέφτεσαι. Αν δεν τα συγκρατήσεις οι εντάσεις με τον περίγυρο σου είναι κάτι παραπάνω από πιθανές.

Το ταίρι σου θα σου δώσει αφορμές για να εκνευριστείς σήμερα αλλά ακόμα και αν δεν σου δώσει εσύ δεν θα είσαι τέρας ψυχραιμίας! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα είναι εκείνη που θα σου δημιουργήσει διάφορες σκέψεις που με τη σειρά τους θα σου δημιουργήσουν νεύρα.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα η προσοχή σου είναι εξ’ ολοκλήρου στραμμένη στους φίλους σου και στα θέματα που τους απασχολούν καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω θα σε κάνει ιδιαίτερα αλτρουιστή/στρια. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα υποδηλώνει πως και εσύ κάποιο αντάλλαγμα θα περιμένεις σαν αναγνώριση της προσφοράς σου. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σου υπενθυμίσει θέματα που είχαν συμβεί ανάμεσα σε εσένα και κάποιο/α φίλο/η σου αλλά δεν κατάφερες να ξεχάσεις. Καλύτερα να αφήσεις το παρελθόν στη θέση του καθώς αν αναμοχλεύεις γεγονότα το μόνο που θα καταφέρεις είναι να εκνευριστείς.

Το ταίρι σου μπορεί να νιώσει τσιμπήματα ζήλειας για τις ώρες που αφιερώνεις στους φίλους σου και εσύ με τη σειρά σου θα νιώσεις πίεση που θα σε κάνει να αντιδράσεις λίγο υπερβολικά. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα θα κάνει τεστ αντοχής σε νέες και πρόσφατες γνωριμίες.

 

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Μαυρίδης: Συμφώνησε Με Τον ΑΝΤ1 Για Εκπομπή

Ο Μάνος Παπαγιάννης μηνύει τη Σοφία Παυλίδου! Τι λέει η δικηγόρος του on camera;

Βάσια Παναγοπούλου: «Θα διεκδικήσω τα νόμιμα. αρκετά με τα φασιστοειδή που έχουν άποψη επί παντός επιστητού»

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Πετάει Πετάει στο Χυτήριο!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts