Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 18/1

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα νιώσεις τη διάθεση σου να ανεβαίνει. Οι συλλογικές δραστηριότητες και οι επαφές με φίλους, θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η ευχάριστα και η ανάμειξη σου με τα “κοινά” θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου! Το βράδυ θα σχηματίσει τετράγωνο με το Δία που βρίσκεται στο Σκορπιό και οι υπερβολές θα κάνουν την εμφάνιση τους. Η πληθωρική σου συμπεριφορά μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες καθώς δεν θα είναι ευπρόσδεκτη από όλους. Κράτησε λίγο τα προσχήματα καθώς ακόμα και αν είσαι ιδιαίτερα φιλικός/η με όλους θα παρεξηγηθείς.

Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς θα παρασυρθείς από τους φίλους σου σε ξενύχτια και κραιπάλες και το ταίρι σου θα ξεκινήσει να αντιδρά. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με ενθουσιασμό και έντονη έλξη!

ΤΑΥΡΟΣ

Τα επαγγελματικά σου θα βρεθούν σε προτεραιότητα σήμερα καθώς είναι θέμα γοήτρου η επαγγελματική σου αναγνώριση και η αποδοχή από ανθρώπους με κύρος που σχετίζονται με τη δουλειά σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα ενισχύσει τις φιλοδοξίες σου με αποτέλεσμα να αφιερώσεις όλο το χρόνο σου σε αυτές. Το βράδυ θα σχηματίσει τετράγωνο με το Δία από το Σκορπιό και μπορεί να σε παρασύρει καθώς θα σε κάνει να υπερεκτιμήσεις τις δυνατότητες σου με αποτέλεσμα να εκτεθείς. Πρόσεξε ιδιαίτερα τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς θα είναι εκείνες που θα “πληγούν” από τη συμπεριφορά σου.

Σήμερα θα βρίσκεσαι σε επαγγελματικό πυρετό όμως το ταίρι σου μπορεί να σε παρασύρει σε βόλτες και εξόδους και θα πρέπει να βάλεις προτεραιότητες. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί στη δουλειά θα έχει θετικό αντίκτυπο και στην προσωπική σου ζωή!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου και θα σε ξεσηκώσει προκειμένου να κάνεις μια εκδρομή ή να κάνεις δημόσιες σχέσεις! Οι επαφές με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου θα φτιάξουν ακόμα περισσότερο τη διάθεση σου και θα νιώσεις μια ευφορία μαζί τους. Οτιδήποτε και αν κανονίσεις σήμερα δώσε σημασία στο βράδυ καθώς τότε θα σε πιάσει μια επιθυμία για υπερβολές. Το τετράγωνο της Σελήνης με το Δία από  το Σκορπιό θα είναι υπεύθυνο και χρειάζεται σύνεση για να μην παρασυρθείς και χάσεις το μέτρο σε ξενύχτια, φαγητά αλλά και συζητήσεις! Πρόσεξες καθώς μπορεί εύκολα να παρασυρθείς και να πεις περισσότερα από όσα πρέπει.

Το ταίρι σου θα είναι σύμμαχος στις υπερβολές σου σήμερα και θα νιώσεις πως έχεις βρει τον άνθρωπο σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει σήμερα με τρόπο που δεν θα περιμένεις αλλά μην ανησυχείς καθώς όλα θα στρώσουν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα επιλέξεις να εστιάσεις σε κάθε τι αρνητικό που θα σκεφτείς με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να μείνεις ανεπηρέαστος/η. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα σου υπενθυμίσει τις δυσκολίες που έχεις αντιμετωπίσει κατά καιρούς σε οικονομικά και αισθηματικά θέματα και αυτά θα είναι υπεύθυνα για τον εκνευρισμό σου. Δεν θα είναι εύκολο να σε προσεγγίσουν σήμερα καθώς δεν θα έχεις διάθεση για κουβέντα. Το βράδυ η Σελήνη θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με το Δία από το Σκορπιό και θα σε οδηγήσει σε υπερβολές που αφορούν κατά κύριο λόγο αισθηματικά ζητήματα. Πρόσεξε αν θέλεις να κρατήσεις τα προσχήματα και να μην παρασυρθείς σε ζήλειες, πάθη και εξομολογήσεις που δεν πρέπει!

Οι υπερβολές θα είναι στοιχείο του χαρακτήρα σου σήμερα και από τη μία μπορούν να δημιουργήσουν συγκρούσεις με το ταίρι σου και από την άλλη να βάλουν φωτιά στο πάθος σας! Αν είσαι ελεύθερος/η θυμήσου πως σήμερα κάθε εμπόδιο θα είναι για καλό.

ΛΕΩΝ

Οι σημαντικοί “άλλοι” της ζωής σου θα δώσουν δυναμικά το παρόν σήμερα καθώς θα θελήσεις να έχουν ενεργό ρόλο στις αποφάσεις σου και θα προσπαθήσεις να τους το δείξεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και τονίζει τη συναισθηματική πλευρά κάθε είδους σχέσεων με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο για εσένα να δείξεις τη πυγμή σου. Το βράδυ θα σχηματίσει τετράγωνο με το Δία από το Σκορπιό και πιθανό να γίνει κάτι που θα σε αποδιοργανώσει αλλά δεν θα αργήσεις να συνειδητοποιήσεις πως τελικά θα είναι υπέρ σου. Μια νέα γνωριμία, μια αλλαγή σε μια υπάρχουσα σχέση ή ακόμα και η λήξη μιας συνεργασίας θα σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις πως “ουδέν κακόν αμιγές καλού”!

Σήμερα θα έχεις ένα μαγικό τρόπο να έχεις άφεση αμαρτιών από το ταίρι σου αλλά και εσύ μην το παρακάνεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μια πρόσφατη γνωριμία μπορεί να μη συνεχίσει και μια άλλη να ξεκινήσει! Η ημέρα έχει κρύβει εκπλήξεις προς όφελος σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα φέρει στο προσκήνιο θέματα που φαντάζουν -ή είναι-βαρετά για εσένα όπως εργασιακές υποχρεώσεις και διάφορες αγγαρείες. Πάρε βαθιά ανάσα και μην αφήνεις εκκρεμότητες καθώς δεν πρόκειται να διεκπεραιωθούν μόνες τους. Το βράδυ θα σχηματίσει τετράγωνο με το Δία από το Σκορπιό και σου εφιστά την προσοχή στις κινήσεις σου! Μπορεί να βγεις με γνωστούς και φίλους προκειμένου να αποφορτιστείς από την ένταση της ημέρας αλλά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς ενδέχεται να πεις πολλά που δεν πρέπει. Δείξε αυτοσυγκράτηση σήμερα για να είσαι σίγουρος/η πως δεν θα κάνεις κάποιο φάουλ.

Απόφυγε να συζητήσεις θέματα τρίτων με το/η σύντροφο σου αλλά και το αντίθετο αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μια έξοδος  ή μια συνάντηση με ανθρώπους του περιβάλλοντος σου θα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να κάνεις νέες γνωριμίες!

ΖΥΓΟΣ

Η ημέρα είναι ευνοϊκή για εσένα καθώς η Σελήνη που πέρασε στο ζώδιο του Υδροχόου θα φροντίσει να περάσεις καλά ενισχύοντας τη διάθεση σου με έξτρα δόσεις αυτοπεποίθησης και ζωντάνιας! Αφιέρωσε χρόνο στους φίλους σου, το/η σύντροφο σου ή στο αγαπημένο σου χόμπι καθώς είναι κρίμα να αφήσεις την ημέρα να περάσει έτσι απλά. Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με το Δία από το Σκορπιό θα δημιουργήσει την τάση να υπερβάλλεις σε συζητήσεις με φίλους, τσιγάρα, ποτά, ξενύχτια ακόμα και στο φλερτ! Προσπάθησε να βρεις την ισορροπία ή αν δεν τη βρεις προσπάθησε να μην εκθέσεις ούτε εσένα αλλά ούτε και κάποιον άλλο!

Ο έρωτας θα είναι απαραίτητο συστατικό σήμερα για αυτό αν τον έχεις ήδη βρει στο πρόσωπο του/ης συντρόφου σου προσπάθησε να τον ενισχύσεις ετοιμάζοντας μία έκπληξη για εσάς!  Αν είσαι ελεύθερος/η κάνε μια ευχή και μπορεί να πραγματοποιηθεί!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η θαλπωρή του σπιτιού σου δεν θα συγκρίνεται με τίποτα σήμερα για αυτό και θα την προτιμήσεις αγνοώντας προτάσεις για έξοδο από φίλους και γνωστούς. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και μπορεί να αυξήσει την εσωστρέφεια σου όμως είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να περάσεις χρόνο με εσένα και να αφουγκραστείς τον εαυτό σου. Το βράδυ θα σχηματίσει τετράγωνο με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιο σου που θα σε κάνει εύθικτο/η με όλους και με όλα. Παρόλα αυτά θα έχεις τον τρόπο να δικαιολογηθείς και τελικά να βρίσκεις το δίκιο σου ακόμα και αν δεν το έχεις, αλλά και εσύ μην το παρακάνεις!

Σήμερα θα είσαι εσωστρεφής και αυτό θα αποτελέσει μια καλή αφορμή για να έρθεις κοντά με το ταίρι σου καθώς θα ξεκινήσει να ανησυχεί.  Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα εντυπωσιαστεί από την αίσθηση μυστηρίου που αποπνέεις…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να βγεις μια βόλτα, να πιεις ένα καφέ με κάποιο γνωστό ή συγγενή σου και ενδεχομένως να κάνεις και μια εξόρμηση στα μαγαζιά προκειμένου να πάρεις κάτι για τον εαυτό σου! Η εξωστρέφεια σου θα σε βοηθήσει να περάσεις μια καλή ημέρα καθώς θα κερδίσεις την προσοχή των γύρω σου! Πηγαίνοντας προς το βραδάκι, το τετράγωνο της Σελήνης με το Δία από το Σκορπιό θα δημιουργήσει την τάση για υπερβολές στις αγορές και σπατάλες για αυτό βγες έξω με συγκεκριμένα χρήματα στο πορτοφόλι σου!

Σήμερα θα είσαι άκρως επικοινωνιακός/η και εξωστρεφής όμως αυτό μπορεί να δημιουργήσει θέμα στη σχέση σου καθώς το ταίρι σου θα ξεκινήσει να ζηλεύει αν δεν έχει την απόλυτη προσοχή σου! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μέσα από το περιβάλλον σου θα είναι η τυχερή σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα το μυαλό σου θα βρίσκεται σε πρακτικά ζητήματα ιδιαίτερα αν σχετίζονται με τράπεζες, λογαριασμούς και υποχρεώσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα τονίσει τις ανασφάλειες σου για αυτό και θα ασχοληθείς με οικονομικές εκκρεμότητες προκειμένου να κάνεις μια αποτίμηση του ταμείου σου. Ακόμα και αν βρίσκεσαι σε καλό δρόμο μην επαναπαυθείς και μη ξεκινήσεις τα έξοδα άνευ λόγου. Το βράδυ  το τετράγωνο της Σελήνης με το Δία από το Σκορπιό σου εφιστά την προσοχή καθώς θα έχεις την τάση να παρασυρθείς από κάποιο φίλο/η σου και να σπαταλήσεις χρήματα!

Ένα οικονομικό θέμα μπορεί να γίνει η αφορμή για να προκύψουν ζητήματα με το ταίρι σου καθώς δεν θα συμφωνείτε καθόλου. Αν είσαι ελεύθερος/η τα λόγια που θα σου πει κάποιος/α θα είναι δώρο για την αυτοπεποίθηση σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ξεχωρίσεις και να τραβήξεις τα βλέμματα των άλλων ιδιαίτερα των προσώπων που εκτιμάς και αγαπάς. Είναι πιθανό να ρίξεις το βάρος σου σε εσένα καθώς αυτός θα είναι ο πρωταρχικός σου στόχος σήμερα αλλά μπορεί και να το παρακάνεις. Το βράδυ το τετράγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό μπορεί να σε κάνει να υπερεκτιμήσεις τις δυνατότητες σου και τελικά να οδηγηθείς σε λάθη. Πρόσεξε ιδιαίτερα λάθη επαγγελματικού χαρακτήρα καθώς αυτά μπορεί να σου στοιχίσουν περισσότερο.

Σήμερα θα έχεις αυτοπεποίθηση αλλά μπορεί και να το παρακάνεις όμως δεν θα φταις μόνο εσύ καθώς και το ταίρι σου θα σου πλέκει το εγκώμιο! Αν είσαι ελεύθερος/η μην είσαι σίγουρος/η για τις εξελίξεις σε μια νέα γνωριμία καθώς μπορεί να είναι απρόβλεπτη και εσύ τελικά να εκτεθείς.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα οι σκέψεις σου θα γίνουν εμμονές γιατί θα έχεις την τάση να σκέφτεσαι το χειρότερο σενάριο για κάθε προβληματισμό σου με αποτέλεσμα η μία ανησυχία να φέρνει την άλλη. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και δημιουργεί αυτό το φαύλο κύκλο που δεν θα σε αφήσει να χαλαρώσεις και θα σε κάνει απόμακρο/η με όλους. Το βράδυ θα σχηματίσει τετράγωνο με το Δία από το Σκορπιό και θα φέρει μπροστά σου ανθρώπους όπως συγγενείς, γνωστούς και γείτονες που δεν θα χαρείς τόσο που θα τους δεις! Κράτησε τα προσχήματα και πρόσεξε την αντίδραση σου καθώς μπορεί να είναι υπερβολική και να σε εκθέσει!

Σήμερα θα ξεκινήσεις τις ερωτήσεις στο ταίρι σου και η αλήθεια είναι πως θα έχεις μια ανακριτική διάθεση και μια τάση να υπερβάλλεις γενικότερα. Αν είσαι ελεύθερος/η μην απορρίψεις κάποιον/α αμέσως και περίμενε λίγο καθώς αύριο μπορεί να έχεις αλλάξει γνώμη!

 

Διαβάστε επίσης:

Κάνε δική σου τη μηχανή Iperespresso Illy που βλέπεις στη φωτογραφία+1 κούτα κάψουλες!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts