Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 21/1

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα εξακολουθείς να έχεις τις κλειστές σου καθώς η Σελήνη από τους Ιχθείς σου προκαλεί ένα γενικότερο αίσθημα ανασφάλειας που θα σε κάνει ιδιαίτερα καχύποπτο/η με όλους. Είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις να κάνεις σκέψεις που με τη σειρά τους θα σε βάλουν σε άλλες σκέψεις και ο κύκλος θα γίνει φαύλος. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα φέρει καλά νέα που σχετίζονται με κάποιο ακίνητο ή μια κληρονομιά. Αν έχεις σε εκκρεμότητα και κάποιο θέμα με τις τράπεζες και το δημόσιο προσπάθησε να το διευθετήσεις σήμερα καθώς η ημέρα είναι ευνοϊκή.

Σήμερα είναι πιθανό να νιώσεις πως ταυτίζεσαι σε πολλά θέματα με το ταίρι σου και αυτό θα είναι διεγερτικό κυριολεκτικά και μεταφορικά! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα δώσει πάθος και υπερβολές αλλά καλό θα ήταν να τις περιορίσεις εντός κρεβατοκάμαρας!

ΤΑΥΡΟΣ

Η στήριξη των άλλων σε οτιδήποτε και αν αποφασίσεις να κάνεις θα είναι πολύ σημαντικό κομμάτι για εσένα για αυτό και θα ανατρέξεις στους αγαπημένους σου φίλους προκειμένου να τη βρεις! Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθείς και θα σε βοηθήσει να το καταφέρεις και να νιώσεις πως έχεις και συμμάχους στα προσωπικά και επαγγελματικά σου σχέδια. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις νέες συμμαχίες και να βρεις ανθρώπους-κλειδιά ιδιαίτερα για τα επαγγελματικά σου ζητήματα!

Το ταίρι σου θα είναι ο απόλυτος σύμμαχος σου σήμερα και εσύ θα νιώσεις ιδιαίτερα τυχερός/η για την υποστήριξη που θα έχεις από εκείνο. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μέσω κάποιου/ας φίλου/ης σου θα είναι η τυχερή σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα σημαντικότερα θέματα για εσένα σήμερα θα είναι τα θέματα της δουλειάς σου και για αυτό θα είναι τα μοναδικά που θα σε απασχολήσουν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθείς και να σε παρακινεί -προκειμένου να κάνεις εντύπωση- να προβάλλεις τα δυνατά σου σημεία στη δουλειά. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό μπορεί να σου φέρει μια νέα επαγγελματική πρόταση που θα αυξήσει το εισόδημα σου. Ακόμα είναι πολύ πιθανό να έχεις και μια αναγνώριση από ανθρώπους κύρους που θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σου!

Μια εμφάνιση με το ταίρι σου σε κάποια κοινωνική σας υποχρέωση θα σας απογειώσει καθώς θα ακούσετε τα καλύτερα σχόλια! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα έχει κύρος και θα εντυπωσιαστεί από τον αέρα που αποπνέεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθείς και να σου χαρίζει μια ακόρεστη δίψα για μάθηση και για διεύρυνση των πνευματικών σου οριζόντων! Σήμερα πιθανό να ασχοληθείς με κάποιο σεμινάριο ή να ξεκινήσεις να κάνεις έρευνα για κάποιο μεταπτυχιακό. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό θα σε κάνει δημοφιλή στον περίγυρο σου καθώς οι απόψεις σου θα τύχουν μεγάλης αποδοχής από τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς. Δεν αποκλείεται να κάνεις και νέες γνωριμίες και αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να γνωρίσεις και το νέο σύντροφο σου!

Σήμερα θα έχεις όλο το πακέτο για να εντυπωσιάσεις κάποιον/α και το ταίρι σου θα φτάσει σε σημείο να ξεκινήσει να ζηλεύει, και αυτό είναι κάτι που θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου! Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για αισθηματικά ζητήματα!

 

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts